Четвер, 28-Березня-2024, 13:57| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Квітень » 1 » В Чернігівській області розпочався місячник "Спорт для всіх - спільна турбота"
15:20
В Чернігівській області розпочався місячник "Спорт для всіх - спільна турбота"
1 квітня на Чернігівщині розпочався щорічний обласний місячник "Спорт для всіх - спільна турбота". Він проходить в рамках Всеукраїнського місячника, що має таку ж назву.
Головною метою проведення обласного місячника "Спорт для всіх – спільна турбота" є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних вікових груп населення, активізація процесів будівництва, ремонту і облаштування простіших спортивних споруд за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення.
Основні завдання Місячника:
- упорядкування та облаштування за участю широкої громадськості відкритих спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього періоду;
- проведення інформаційно-пропагандистської кампанії з метою привернення уваги державних та недержавних організацій, широкої громадськості до питань створення належних умов і розширення можливостей для щоденних занять населення фізичною культурою і спортом;
- стимулювання співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, суб'єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді, у питаннях будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі;
запровадження сучасних стандартів активного дозвілля населення та створення здорової конкуренції серед місцевих громад щодо забезпечення належних умов для занять масовою фізичною культурою і спортом.
Місячник буде проводитись в період з 1 по 30 квітня в усіх населених пунктах області. По його закінченні членами оргкомітету буде визначено переможця конкурсу на кращу організацію та проведення місячника на місцях.
На час початку обласного місячника "Спорт для всіх - спільна турбота" вже визначено стан спортивних майданчиків, які використовуються для проведення заходів з фізичної культури і масового спорту за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення, обсяг необхідних робіт та рівень їх ресурсного забезпечення, а також відпрацьовано графік проведення робіт щодо ремонту та облаштування кожного спортивного майданчика протягом місячника та доведення цієї інформації до виконавців і всіх зацікавлених осіб.
А долучитись до цієї акції дуже просто - вийти у свій двір чи парк та зробити щось корисне для будь-якого спортивного майданчика, що знаходиться неподалік. Робимо добру справу разом!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1444 | Додав: ArtemShirokiy | Теги: спорт для всіх - спільна турбота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©