Понеділок, 29-Квітня-2024, 06:50| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Грудень » 21 » Спортивні події Борзнянщини
17:58
Спортивні події Борзнянщини
В районному будинку культури відбулося традиційне районне спортивне свято – вшанування кращих команд, колективів фізкультури, тренерів, спортсменів, ветеранів спорту за підсумками сезону 2011 року.
Фізкультурний актив вітали перші керівники району та міста, віце-президент Чернігівської обласної федерації футболу Анатолій Свистун. Дуже тепло переповнений зал вітав свою знамениту землячку, Заслуженого майстра спорту з біатлону Ніну Лемеш.
Більше двох годин почергово на сцену піднімалися кращі із кращих за підсумками року. Медалі, грамоти, кубки, призи і безліч теплих слів-привітань на адресу спортсменів лунало в цей день. Спортсменів вітали і місцеві аматори сцени.
На фото: через 30 літ на сцені разом футболісти сиволозької «Дружби» - чемпіони району 1981 року та переможці першості району серед команд першої ліги сезону 2011 року – футболісти Сиволозького «Всеволожа».

В рамках Спортивних ігор Борзнянщини серед спортсменів-ветеранів проведена першість району з міні-футболу (вік гравців 35 років і ст.). Боротьбу за почесний приз вели сім футбольних команд. За скороченим часом гри вони розіграли першість по коловій системі. І лише в заключному поєдинку визначився переможець. Їм стала комарівська «Фортуна». На другому місці – борзнянський «Темп», а на третьому – «Темп-Ветеран». Різноманітні призи від організаторів отримали також команди «Аватар» (Петрівка), «Дружба» (Сиволож), «Зоря» (Мала Загорівка), «Зірка» (Носелівка). Нагороди переможцям вручив голова районної ради ветеранів фізичної культури та спорту Василь Галаган.

Традиційний новорічний міський волейбольний турнір серед дівчат пройшов спортивному залі борзнянської ЗОШ. Третій рік поспіль перемогу святкували вихованці Сергія Любенка - волейболістки держсільгосптехнікуму. На другому місці дівчата із гімназії ім. П.Куліша, а на третьому – борзнянської ЗОШ-інтернат.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1321 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©