Понеділок, 29-Квітня-2024, 10:50| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Жовтень » 31 » Футбольна "Золота осінь" у Корюківському районі
16:29
Футбольна "Золота осінь" у Корюківському районі
30 жовтня на стадіоні ПАТ "Слов’янські шпалери - КФТП" відбувся розіграш Кубку Корюківського району з футболу "Золота осінь", який фактично є останнім акордом першості району та являє собою закриття футбольного сезону 2011 року.
В першості району цього року брали участь вісім команд. В результаті п’ятимісячного футбольного марафону кожна з них зайняла свою нішу в таблиці першості. Несподівано для всіх, остання восьма сходинка цього року - за домашлинським «Колосом». Також не дуже радувала протягом першості своїх вболівальників «Україна» (с.Олександрівка, с.Забарівка), яка опинилася на передостанній сьомій сходинці. Перелюбська «Зоря», як і минулого сезону, стала шостою. Порадував своїх вболівальників сахутівський «Промінь», який з восьмої позиції минулого року піднявся на п’яту сходинку в цьому сезоні.
В четвірку лідерів, які і змагалися за Кубок "Золота осінь", увійшли команди «Ветеран» (ПАТ «Слов’янські папери -КФТП») - 4 місце в першості; «Полісся» (смт. Холми) – 3 місце; «Відродження» (молодіжна збірна м.Корюківка) – 2 місце; «Фортуна» (Корюківська міська рада) – 1 місце.
В ході запеклої боротьби за Кубок в цій ієрархії відбулися для деяких команд несподівані, а для інших надзвичайно приємні зміни. Так на четвертій позиції залишився досвідчений «Ветеран». «Полісся» піднялося на другу сходинку. «Фортуна» не зуміла втримати лідерство і опустилася на дві позиції – 3 місце. А Кубком «Золотої осені» заволодів новачок цьогорічного сезону - молода та перспективна команда «Відродження».
За результатами розіграшу також були визначені кращі футболісти в чотирьох номінаціях. Кращим воротарем визнано гравця «Ветерана» Товстонога Олега, кращим нападаючим - представника «Полісся» Кострому Ігоря, кращим захисником - Тунду Владислава з "Фортуни", а кращим бомбардиром - гравця «Відродження» Чорного Олексія.
По закінченню змагання призерів та учасників розірашу вітав заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак. Всі команди були нагороджені грамотами, цінними подарунками та отримали грошові винагороди.
Як кажуть, справу зроблено, футбольний сезон завершився, і саме на часі аналіз прорахунків та досягнень як організаторів, так і учасників першості. Спільною проблемою всіх команд з різним ігровим досвідом та з різним матеріальним забезпеченням котрий сезон поспіль є недостатня кількість гравців. Вихід тут єдиний – працювати над залученням до команд нових гравців та створення спільних команд у складі жителів двох-трьох громад.
Слід зазначити, що дисциплінованість учасників першості дещо похитнулась: було здійснено багато переносів ігор, в результаті чого в «пожежному» порядку призначалися перенесені ігри, що внесло деякий сумбур під завісу першості. Командам – учасницям першості слід слід більш детально планувати свою ігрову діяльність і проводити перенесені ігри в резервні дні, а не накопичувати їх до кінця сезону.
Аналізуючи футбольний сезон 2011 року, не можна оминути увагою спонсорів команд, які підтримували їх протягом першості і сприяли достойному рівню підведення підсумків. Організатори та учасники першості висловлюють найщирішу подяку ПАТ «Слов’янські шпалери-КФТП», ДП «Холминське лісове господарство», КП «Корюківка-ліс», Корюківській міській раді, ТОВ «Корюківка-Агро», приватним підприємцям Нековалю С.В., Синюті О.В. та іншим.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1431 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©