П`ятниця, 26-Квітня-2024, 07:46| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
yulia


Головна » 2017 » Квітень » 5 » Здобутки паралімпійців Чернігівщини
10:13
Здобутки паралімпійців Чернігівщини
4 квітня голова обласної державної адміністрації В.П.Куліч та перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області Н.П.Лемеш зустрічали Ігоря Рептюха - володаря Великого Кришталевого глобуса та дворазового чемпіона світу, Дмитра Суярка – бронзового призера чемпіонату світу із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату і вадами зору, а також їх наставників — Андрія Литвинця та Володимира Сторожка.

Під час зустрічі Валерій Куліч вручив спортсменам грошові винагороди Відділення НОК України в Чернігівській області та поцікавився враженнями гостей про виступ на чемпіонаті світу.

- Суперники достойні, рівень підготовки в усіх хороший. Раніше найбільше конкурували з росіянами та канадійцями. Тренуватися надалі будемо на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України. Там одна з найскладніших трас, що дозволяє нам бути готовими до будь-яких випробувань на змаганнях, — розповідає Ігор Рептюх.

Серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату хлопець за підсумками етапів Кубків світу сезону 2016-2017 років в загальному заліку визнаний кращим спортсменом з лижних гонок та нагороджений Великим Кришталевим глобусом.

Дмитро Суярко у своєму арсеналі більшість нагород має саме за третє місце. На змаганнях такого рівня випробовує себе лише другий сезон, тож результати вражають: 2017 рік – бронзовий призер чемпіонату світу (Німеччина), цього ж року — чемпіон, срібний та триразовий бронзовий призер Кубків світу (Україна, Корея, Японія); 2016 рік – дворазовий бронзовий призер Кубків світу (Німеччина, Фінляндія).




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Здобутки чернігівців | Переглядів: 2129 | Додав: shelkovaya | Теги: Куліч, адміністрація, суярко, НОК, рептюх, Лемеш, чемпіонат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©