Понеділок, 29-Квітня-2024, 08:53| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Завершено футбольний чемпіонат Борзнянщини
08:06
Завершено футбольний чемпіонат Борзнянщини
Завершився 55-й чемпіонат Борзнянського району з футболу. Цього року в змаганнях взяли участь 16 команд.
6 команд змагалося у вищій лізі і 10 – у першій. Чемпіонат пройшов цікаво, у чесній спортивній боротьбі і чемпіон визначився тільки в заключному ігровому турі. До речі, в чемпіонаті зафіксовано лише дві неявки на ігри, не було розглянуто жодного протесту, що свідчить про високу організацію змагань.
У перші лізі звання чемпіона виборола носелівська «Зірка» ( тренер Сергій Петровець ). «Срібні» медалі у сиволозького «Агротрейду» ( тренер Степан Гришковець ). Саме ці два колективи і здобули путівки до вищої ліги. Трійку призерів замкнув хорошеозерський «Факел». Не потрапили в число призерів, але показали досить якісний футбол, адамівський «Нептун», оленівська «Олімпія», забілівська «Юність», кинашівська «Іскра», іванівський « Патріот», омбиський «Легіон», гравці ФК «Берестовець».
Гостра боротьба за чемпіонство велася і у вищій лізі. Треба відзначити, що рівень команд останнім часом значно виріс. За змістом гри багато поєдинків нічим не поступалися іграм обласного рівня. Можливо тільки футболісти с. Петрівки не змогли скласти конкуренції суперникам, проте в кожному поєдинку віддавалися сповна. Про рівень змагань свідчить і той факт, що один із грандів, борзнянська «Зміна», посіла лише 5 місце, а борзнянська «Юність» лише в заключному поєдинку зуміла здобути «бронзові» медалі в очному поєдинку зі смолязькою «Деметрою».
В зустрічі лідерів малозагорівської «Зорі» та комарівської «Фортуни» перемогла «Зоря» і за два тури до завершення чемпіонату обидва ці колективи мали однакову кількість очок. Всі були в очікуванні додаткового «золотого» матчу. Проте молода «Зоря» ( начальник команди Михайло Соловар ) «перегоріла» і втратила очки у зустрічі з «Юністю». А звання чемпіона виборола комарівська «Фортуна» ( начальник команди Олександр Савченко, граючий тренер Олександр Бабор ). У п»ятнадцяти проведених поєдинках «Фортуна» здобула 12 перемог, одну гру зіграла внічию і зазнала лише двох поразок. У ворота суперників забито 60 м»ячів, а у свої пропущено лише 18. Протягом всього сезону «Фортуна» показувала самий видовищний футбол і чемпіонське звання здобула цілком заслужено, до речі другий рік поспіль ( на фото: «Фортуна» Комарівка – чемпіон Борзнянського району з футболу 2015 року ). Нагородження переможців і призерів змагань відбудеться 11 грудня в районному Будинку культури під час проведення спортивного свята за підсумками сезону.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1059 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©