Понеділок, 29-Квітня-2024, 01:21| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2023 » Жовтень » 31 » Всеукраїнський проект серед дітей та молоді «Do like Olympians» зібрав учнів шести загально-освітніх шкіл Михайло-Коцюбинської громади.
09:49
Всеукраїнський проект серед дітей та молоді «Do like Olympians» зібрав учнів шести загально-освітніх шкіл Михайло-Коцюбинської громади.
Всеукраїнський проект серед дітей та молоді «Do like Olympians» зібрав учнів шести загально-освітніх шкіл Михайло-Коцюбинської громади. У березні 2023 року опорна Михайло-Коцюбинське гімназія зазнала значних руйнувань від орківської навали, був удар ракетою по будівлі школи. Але вже зараз працює модульна тимчасова будівля школи, де проводиться навчальний процес. А проведення спортивних олімпійських заходів у школі було гарної традицією вже десяток років. Відділення НОК України в Чернігівській області спільно з Чернігівським міським центром фізичного здоров’я населення Спорт для всіх разом з партнерами та гостями відвідали школу з олімпійським візитом. До заходу приєдналися команди Михайло-Коцюбинської, Паківської, Шибиринівської, Мньовської і Андріївської шкіл. Олімпійську розминку провела кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики, переможниця обласних та національних змагань Ольга Діденко. З вітальними словами до учасників та побажаннями чесної боротьби звернулися голова Відділення НОК України в Чернігівській області, заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш та голова Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох. Усі учасники заходу хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих у російсько-українській війні. Девʼять комплексних естафет визначили чемпіона спортивних змагань. Перемогу здобула команда Михайло-Коцюбинського ліцею. Медалями, грамотами були нагороджені переможці та призери змагань, а сувенірну атрибутику отримали усі учасники змагань. Дякуємо за співпрацю Михайло-Коцюбинській селищній раді!! Чернігівському міському центру Спорт для всіх та управлінню сімʼї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 118 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©