Четвер, 02-Травня-2024, 01:49| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Вересень » 22 » Всеукраїнський фінал проекту ‪#‎ТиЛідер‬ урочисто закрито!
19:39
Всеукраїнський фінал проекту ‪#‎ТиЛідер‬ урочисто закрито!
На минулому тижні у міжнародному дитячому центрі «Артек», який розташований в столичній Пуща-Водиці, відбулося традиційне спортивне свято Національного олімпійського комітету України – «ТиЛідер: Твори! Вивчай! Перемагай! Почни з себе» серед дітей фіналістів змагань «Олімпійське лелеченя».
Упродовж тижня діти не лише боролися у спортивних змаганнях, демонстрували свої творчі та інтелектуальні здібності, спілкувались з олімпійськими чемпіонами та призерами, а й дізнавались багато корисної й цікавої інформації, яка направлена на виховання у дітей лідерських якостей та дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

В урочистому відкритті заходу взяли участь президент НОК Сергій Бубка, директор комплексу «Пуща-Озерна», виконавчий директор Київського відділення НОК Ростислав Драпушко та директор МДЦ «Артек» Андрій Дорошенко. Завітали уславлені спортсмени - Ірина Мерлені, Олексій Торохтій, Вікторія Терещук, Альона Пахольчик, Олена Говорова, Анна Сорокіна та Антон Кузнецов та Олена Костевич, яка була рада побачити учнів Чернігівської ЗОШ №29, у якій сама колись навчалася. Сергій Назарович побажав учасникам бадьорості духу, незламності віри та впевнено йти до своєї мети.

Кожен новий день розпочинався з олімпійської розминки «Do like Olympians», яку проводили відомі олімпійці.

Першим етапом змагань був конкурс «Презентація». 25 команд з усієї країни на розгляд суддів, почесних гостей й олімпійців представили свої спортивно-творчі номери. Перед глядачами розігрувались справжні театральні постановки та танцювальні композиції.
Команда Чернігівської області "Вікторія" посіла 13 місце.

Увечері діти відвідали лекцію Українського товариства охорони птахів.

Наступного дня юні олімпійці підкорювали водні доріжки під керівництвом призерки Олімпійських ігор з сучасного п’ятиборства Вікторії Терещук, чемпіона Юнацької Олімпіади Антона Кузнецова, тренера і батька чемпіона I Європейських ігор з плавання Андрія Хлопцова – Андрія Хлопцова старшого і ЗСУ, старшого тренера Київської області Геннадія Жданова.

На другому етапі змагань учасники мали продемонструвати свою ерудицію та знання з олімпізму. Команда Чернігівської ЗОШ #29 була дуже добре підготовлена. Діти знали відповіді на всі запитання. Але їх трохи підвело хвилювання та брак досвіду роботи з кнопкою для Бреін-Рингу.

Учасники Всеукраїнського фіналу ‪#‎ТиЛідер‬: Твори! Вивчай! Перемагай! також вивчали питання навколишнього середовища. Дітлахи переглянули пізнавальний фільм про глобальне потепління.

Третім етапом змагань був конкурс "Естафета" команда Чернігівської області посіла 17 місце. Результат 1.12.28.

Останній комплект нагород розіграли у рухливій грі «Артбол». Безкомпромісна та запекла боротьба розгорнулася на спортивних майданчиках санаторного комплексу «Пуща-Озерна». Команда Чернігівської області виклалась на повну та досягла кращого результату за всі дні змагань посівши 3 місце.

В урочистій церемонії закриття взяли участь призери Олімпійських ігор з вітрильного спорту Альона Пахольчик, зі стрибків у воду Ілля Кваша і новоспечений чемпіон світу з греко-римської боротьби Жан Беленюк, які й вручили медалі та призи від Національного олімпійського комітету України переможцям й призерам проекту.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1261 | Додав: Майшев | Теги: ‎ТиЛідер, Чернігів, СПОРТ, НОК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©