П`ятниця, 29-Березня-2024, 16:35| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Вересень » 7 » Всеукраїнський фінал «Олімпійське лелеченя»-«Olympic Moves» урочисто відкрито
12:29
Всеукраїнський фінал «Олімпійське лелеченя»-«Olympic Moves» урочисто відкрито
В Міжнародному дитячому центрі «Артек» відбулась урочиста церемонія відкриття Всеукраїнського фіналу спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя»-«Olympic Moves».

Вже 7 років даний проект успішно проводиться по всій країні Національним олімпійським комітетом України. Цьогоріч, протягом року НОК реалізовував його у партнерстві з давнім та надійним другом олімпійського руху – компанією «Кока-Кола».

До 300 фіналістів з 25 регіонів нашої країни завітали почесні гості – президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, менеджер з соціальних проектів компанії «Кока-Кола» Марина Будім, голова Київського міського відділення НОК Павло Костенко, начальник управління молоді та спорту КМДА, Олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт, директор МДЦ «Артек» Сергій Капустін, директор Олімпійської академії України Валентина Єрмолова. Кожен з них побажав учасникам і далі дружити зі спортом та залишатись такими ж активними, цілеспрямованими і розумними олімпійцями.

Слова підтримки фіналістам висловили і уславлені спортсмени – Валерій Андрійцев (вільна боротьба), Олена Садовнича (стрільба з лука), Анна Безсонова (художня гімнастика), Ілля Кваша (стрибки у воду), Олена Яценко (гандбол), Юлія Левченко (легка атлетика), Богдан Ядов (дзюдо) і Анастасія Гожва (фігурне катання).
Все на церемонії відкриття було як на справжніх Олімпійських іграх – і парад відкриття, і підняття прапорів, проголошення клятв учасником, тренером і суддею й звісно – запалення олімпійського вогню.

Вчора на учасників чекало перше змагальне випробування – «Презентація команд», але ще так багато всього цікавого і захоплюючого по переду. Тож фінал «Олімпійське лелеченя»-«Olympic Moves» набирає обертів.





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1560 | Додав: shelkovaya | Теги: олімпійське лелеченя, НОК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©