Субота, 27-Квітня-2024, 02:06| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Листопад » 17 » Всеукраїнські акції «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» побували на Новгород-Сіверщині
11:20
Всеукраїнські акції «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» побували на Новгород-Сіверщині
З метою популяризації олімпійського руху в області, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму серед учнівської молоді 14 листопада 2014 року Відповідальний секретар обласного осередку НОК України, заслужений майстер спорту з біатлону Ніна Лемеш взяла участь у проведенні Творчої зустрічі науковців і студентів технологічного факультету ЧНПУ ім. Т.Г. Шевченка з колективом Новгород-Сіверської гімназії №1 «Проблеми сучасної школи» в рамках проведення Всеукраїнських акцій «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок».
У зустрічі взяли участь завідуюча сектором у справах сімї, молоді та спорту райдержадміністрації Неля Чугаєва, кандидат педагогічних наук, доцент, завідуюча кафедрою педагогіки, психології і методики технологічної освіти ЧНПУ ім. Т.Г. Шевченка Наталія Носовець, кандидат економічних наук, доцент Володимир Дрозденко, директор Новгород – Сіверської гімназії № 1 Віра Морякова, викладачі ЧНПУ ім. Т.Г. Шевченка, вчителі, учні гімназії.
Під час зустрічі були представлені: презентація Всеукраїнських акцій НОК України «Олімпійська книга» і «Олімпійський куточок» та презентація технологічного факультету, виставка книг НОК України на олімпійську тематику та виставка творчих робіт студентів за напрямками декоративно – ужиткового мистецтва, майстер – класи викладачів та студентів.
На науково-практичному семінарі «Проблеми сучасної школи» були обговорені питання: реформування загально-середньої школи в Україні; правила прийому до вищих навчальних закладів у 2015 році, забезпечення міжпредметних зв’язків у навчальному процесі та олімпійська освіта – як могутній компонент патріотичного виховання підростаючого покоління.
В цей же день Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш завітала в Новгород – Сіверську районну бібліотеку із Всеукраїнськими акціями НОК України «Олімпійська книга» і «Олімпійський куточок». Під час зустрічі із колективом бібліотеки заслужений майстер спорту передала у фонд бібліотеки літературу на олімпійську тематику.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1066 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©