Четвер, 28-Березня-2024, 12:05| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Візит олімпійського чемпіона із греблі на каное Юрія Чебана в Чернігів
16:05
Візит олімпійського чемпіона із греблі на каное Юрія Чебана в Чернігів
Чернігівщина здавна славиться своїми спортивними досягненнями. Відомі на увесь світ прізвища Олімпійських чемпіонів Олени Костевич, Наталії Скакун, Олександра Волкова, але приїзд на сіверську землю олімпійського чемпіона, бронзового призера Олімпійських ігор із греблі на каное Юрія Чебана визвав справжній ажіотаж серед юних спортсменів, їх тренерів, батьків та любителів спорту.
Із самого рання на базі з веслування ДЮСШ-1 міського відділу освіти тренери готували своїх вихованців до міських змагань, присвячених закриттю сезону 2013 року та чекали почесних гостей.
На урочистому відкритті були присутніми представник обласного осередку НОК України Ніна Лемеш, директор міського центру «Спорт для всіх» та заступник голови Чернігівського міського осередку НОК України Дмитро Пиріжок, директор ДЮСШ Сергій Романчук.
Під оплески більше сотні юних гребців, вихованців спортивної школи на урочисте відкриття були запрошені Юрій Чебан та його тренер і мама Людмила Чебан. Юра привітав всіх присутніх, поділився досвідом, як досягти олімпійського п’єдесталу та вручив директору школи спортивний інвентар від НОК України і книгу «Юрій Чебан. Сходження на Олімп».
Від обласного осередку НОК України Ніна Лемеш привітала олімпійського чемпіона на чернігівській землі, вручила подарунки та виказала сподівання, що юні вихованці ДЮСШ будуть рівнятися на олімпійського чемпіона.
Після урочистого відкриття всі присутні на чолі з Юрієм Чебаном активно вболівали за учасниками змагань. По закінченню яких переможці та призери отримали нагороди з рук олімпійського чемпіона. Автографи, фотографування на згадку, дружній обід – Юрія ще довго не відпускали гостинні чернігівці.
Юрій ще встиг подивитися пам’ятки історичного Чернігова та відвідати СДЮШОР з лижного спорту, де поспілкувався з уже відомими на увесь світ молодими біатлоністами: Іриною Варвинець, Артемом Тищенко, Анастасією Меркушиною та іншими.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1419 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©