Неділя, 05-Травня-2024, 21:45| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2024 » Квітень » 24 » Відкриті змагання з художньої гімнастики відбулися в Чернігові за співорганізації Відділення НОК України в Чернігівській області.
09:15
Відкриті змагання з художньої гімнастики відбулися в Чернігові за співорганізації Відділення НОК України в Чернігівській області.
«Весняні ластівки», відкриті змагання з художньої гімнастики відбулися в Чернігові за співорганізації Відділення НОК України в Чернігівській області. Сімдесят пʼять юних грацій від пʼятирічних дівчаток , груп першого року навчання до кандидатів у майстри спорту змагалися у вправах з булавами, мʼячем, стрічкою, обручем та вільними вправами. На урочистому закритті заходу голова Олімпійського осередку Чернігівщини Ніна Лемеш привітала президентку Чернігівської міської федерації гімнастики Ірину Брусильцеву з ювілейною датою, побажала гімнасткам олімпійських досягнень та подякувала ЗСУ за можливість дітям розвивати, удосконалюватися у своєму улюбленому виді спорту та зростати здоровими і щасливими у своїй рідній Україні, а обласній федерації художньої гімнастики побажала розвитку та можливостей для розвитку гімнастики в Чернігівській області. У кожній віковій групі були визначені переможці та призери, які були нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками. Кубками відділення НОК України в Чернігівській області були нагороджені кращі за сумою балів гімнастки у кожній віковій групі. Особливими цінними призами спортивними костюмами та спортивним взуттям, кросівками були нагороджені старші гімнастки, які будуть представляти Чернігівщину на чемпіонаті України. Дякуємо організаторам та партнерам Олімпійського свята художньої гімнастики ! фото ©Andrey Derzkiy


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 22 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©