Вівторок, 30-Квітня-2024, 14:44| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2023 » Жовтень » 12 » Відділення НОК України в Чернігівській області оголошує про старт першого етапу Всеукраїнського конкурсу «Олімпійська Україна»
10:24
Відділення НОК України в Чернігівській області оголошує про старт першого етапу Всеукраїнського конкурсу «Олімпійська Україна»

Відділення НОК України в Чернігівській області оголошує про старт першого етапу Всеукраїнського конкурсу спортивних журналістів «Олімпійська Україна»

Запрошуємо Вас взяти участь у першому етапі Всеукраїнського конкурсу спортивних журналістів «Олімпійська Україна», що проводиться задля відзначення найкращих журналістів і фотографів, які сприяють популяризації олімпійського руху.

Прийом робіт до участі в Конкурсі триватиме до 30 жовтня 2023 року. Усі роботи (з посиланням на YouTube або на інший ресурс обміну файлів – Fex.net, Dropbox та ін.) приймаються на електронну адресу chernigiv-oblnoc@ukr.net, з темою листа «Олімпійська Україна» та назвою номінації, в текстовому полі листа необхідно обов’язково вказати прізвище, ім’я, по батькові автора, посаду та місце роботи, а також контактний номер телефону.

Традиційно, до участі у Конкурсі запрошуються як професіонали своєї справи, так і журналісти-початківці та фотографи-аматори.

Ви можете спробувати себе у наступних номінаціях:

Найкраще видання року (необхідно надати лист-подання, скан-копії видань та інформацію про авторський колектив (не менше 10 повних номерів за річний період з аналітичними статтями, інтерв’ю, історичними описами, авторськими колонками, звітами про спортивні події та олімпійські заходи тощо):

  • суспільно-політичне видання (розділ спорту);
  • спортивне видання.

Найкращий спортивний журналіст року (необхідно надати лист-подання, скан-копії видань чи посилання на матеріали (не менше 10 матеріалів автора за річний період):

  • друкованого видання;
  • електронного видання;
  • тележурналіст;
  • радіожурналіст;
  • діджитал-журналіст.

Дебют у спортивній журналістиці «Відзнака імені Олександра Мащенка» (необхідно надати лист-подання, скан-копії видань чи посилання на матеріали (не менше 5 матеріалів автора за річний період).

Найкраща циклічна радіопрограма року (розділ спорту) (необхідно надати лист-подання, посилання на матеріал, який транслювався протягом останнього року).

Спортивний телевізійний продукт (необхідно надати лист-подання, посилання на матеріал за річний період. На Конкурс можуть бути представлені спортивні програми, як спеціально підготовлені (на замовлення обласних відділень НОК України чи інших організацій спортивної спрямованості), так і ті, що вийшли в ефірі протягом поточного року, а також роботи аматорських студій чи окремих авторів):

  • інтерв’ю;
  • документалістика (фільм, репортаж);
  • спорт під час війни;
  • спортивна циклічна програма;
  • спортивне життя регіону/країни.

Найкраща спортивна фотографія (усі фотографії, які подаються на Конкурс, мають бути зроблені протягом поточного року, мають бути оригінальними та вільними від прав третьої сторони. Усі фотографії, які надсилаються на Конкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати таким вимогам: цифровий файл у форматі JPEG; розмір має бути не менше, ніж 2400 х 3600 пікселів. Колаж та комп'ютерна графіка не допустимі, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту. Однією особою може бути представлено не більше 5 фотографій. Заявки повинні включати: 1) заповнений офіційний бланк заявки (додаток до Положення); 2) фотографію/ї у цифровому форматі; 3) інформацію про фотографію/ї (на окремому аркуші): де була зроблена фотографія (назва заходу та населеного пункту), дата та короткий опис):

  • фотограф-професіонал;
  • фотограф-аматор;
  • юний фотограф (до 18 років).

На другому етапі Конкурсу роботи переможців регіональних Конкурсів будуть направлені до НОК України на розгляд Комісії НОК України «Преса та комунікації». Переможці другого етапу Конкурсу будуть нагороджені цінними подарунками та пам’ятними дипломами.

Звертаємо Вашу увагу, що порядок проведення Конкурсу, номінації та вимоги до робіт, що надаються для участі в Конкурсі, затверджені Положенням про Конкурс.

Детально ознайомитись з інформацією про Конкурс ви також можете за посиланням https://noc-ukr.org/news/24193/

Чекаємо на Ваші роботи та бажаємо всім успіхів! Нехай переможе найкращий!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 232 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©