П`ятниця, 19-Квітня-2024, 08:47| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Грудень » 27 » Відбулася IV-та Асамблея Чернігівського обласного осередку НОК України
19:07
Відбулася IV-та Асамблея Чернігівського обласного осередку НОК України
26 грудня в залі облдержадміністрації під головуванням голови обласного осередку НОК України, члена НОК України, голови облдержадміністрації Хоменка В.М була проведена IV Асамблея обласного осередку НОК України.
В Асамблеї взяв участь віце-президент НОК України Борзов В.П.
На розгляд IV-ої Асамблеї були винесені питання: звіт про діяльність обласного осередку за період з жовтня 2010 року по грудень 2011 року, звіт ревізійної комісії та питання про затвердження поточного кошторису фактичних грошових доходів і витрат обласного осередку за 2011 рік та план бюджету на 2012 рік.
Протягом останнього часу спортсмени області виступали на чемпіонатах світу та Європи, де завоювали медалі, чим прославили область та Україну, тому в урочистій обстановці керівництво обласного осередку привітало та вручило подарунки бронзовій призерці чемпіонату світу з важкої атлетики Ользі Коробці, чемпіонці світу з боротьби сумо Аліні Бойковій, чемпіонці Європи з боротьби дзюдо серед молоді Марії Буйок та багато іншим. Грамотами та подарунками від обласного осередку НОК України були нагороджені переможці та призери щорічного обласного конкурсу серед районних та міських осередків на кращу постановку роботи щодо розвитку олімпійського руху в області в 2011 році: Борзнянський, Козелецький, Корюківський районні осередки і Чернігівський, Прилуцький та Ніжинський міські осередки.
У звіті голови обласного осередку Хоменка В.М. відзначалося, що обласним осередком значно збільшилася кількість проведених заходів під олімпійськими гаслами, постійно підвищується рівень проведення традиційних заходів, спрямованих на розбудову олімпійського руху, під постійним контролем і увагою керівництва обласного осередку знаходяться питання щодо зміцнення матеріально-спортивної бази області, ведеться другий етап робіт по капітальному ремонту об’єктів державного підприємства «Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів» (стадіон ім. Ю.О. Гагаріна), виділено земельні ділянки та здійснено конкретні організаційні кроки щодо будівництва в м.Чернігові льодового палацу та спортивного комплексу з критим плавальним басейном у м.Прилуки, керівництвом обласного осередку підтримано ініціативу представників громадськості і бізнесу та разом з ними активно опрацьовується питання щодо будівництва в наступному році в м.Чернігові критого футбольного манежу та Будинку здоров’я і спорту.
Для гарантованого фінансового забезпечення олімпійської програми в умовах обмежених можливостей обласного бюджету керівництвом обласного осередку залучено потужних спонсорів, зокрема, компанію «САН Інбев Україна», якою на підтримку олімпійців виділено 350 тис.грн. Плідна співпрацює осередок з Чернігівська кондитерська фабрика "Стріла", підприємствами "Чернігівське хімволокно", "Чексіл" "Домобудівник" "Ясен", "Нивки", "Чернігівський молокозавод" , "МакДональдз" та рекламною компанією "Голд Фьюче".
З вітальним словом виступив віце-президент НОК України Борзов В. П., який відзначив медалістів Олімпійських ігор.
В обговоренні питань взяли участь начальник обласного управління фізичного виховання і спорту комітету фізичного виховання та спорту міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Скрипченко А. Ф. та начальник відділу з питань молоді і спорту Борзнянської райдержадміністрації Іващенко С. М., які вносили багато конструктивних пропозицій. Виступаючі підкреслили, що Чернігівський обласний осередок за звітний період зробив великий крок вперед. І хоч багато чого зроблено, багато чого ще належить зробити. Спільними зусиллями з партнерами, спонсорами, федераціями, ФСТ буде досягнуто ще більших успіхів.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1344 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 Олег • 22:56, 02-Січня-2012
Нихера никто не далал и делать не будет.
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©