Четвер, 28-Березня-2024, 14:39| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Лютий » 26 » В Срібному відбулись спартакіада трудових колективів та першість району з лижних гонок
16:56
В Срібному відбулись спартакіада трудових колективів та першість району з лижних гонок
В Срібнянському районі останні дні були насичені спортивним життям. Тут відбулися одразу два змагання районного значення.
25 лютого в парку відпочинку смт. Срібне відбулась першість Срібнянського району з лижних гонок.
До участі в змаганнях були запрошені учні навчальних закладів, організації, підприємства та студенти. На це запрошення відгукнулись учні Карпилівської ЗОШ, Гурбинська селищна рада та методичний кабінет відділу освіти райдержадміністрації.
Спортсмени змагались на дистанціях 1000 та 2000 метрів. Розпочали боротьбу найменші учасники з Карпилівської школи Гайдай Олег (8 клас), Безверхній Владислав (9 клас) та Чижма Марина (11 клас). Два кола навколо стадіону досить легко подолали юні спортсмени-лижники, які тренуються під керівництвом Бориса Івановича Коваленка.
Наступною парою лижників стали теж представники з села Карпилівка Бринза Руслан (10 клас) та Білоус Микола (11 клас). Для них довжина дистанції складала 2000 метрів.
Завершували змагання дорослі спортсмени. На трасу вийшли вчитель фізичного виховання Карпилівської ЗОШ Коваленко Б.І., методист районного методичного кабінету відділу освіти Ковальов М.О. та Гурбинський сільський голова Дейнека І.В.
По завершенні змагань відбулося нагородження учасників грамотами та медалями від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА.

26 лютого в спортивному залі Срібнянської ЗОШ відбулась спартакіада трудових колективів з нагоди Дня захисника Вітчизни, участь в якій взяли 5 команд: "Райдержадміністрація", "Управлінння ветеринарної медицини", "Районний відділ УМВС", "Газове господарство", "Центральна районна лікарня". Вони змагались у п’яти видах спорту, серед яких були волейбол, настільний теніс, шахи, шашки та перетягування канату.
У змаганні з волейболу перше місце здобула досвідчена команда газового господарства, другими стали волейболісти РВ УМВС, почесне третє місце - у колективу управління ветеринарної медицини.
Серед учасників з настільного тенісу першість дісталась Галаю Ф.І. (управління ветмедицини), срібну медаль приніс для своєї команди газового господарства Гужвенко В.В., бронза - у представника РВ УМВС Коваленка О.А.
Спортсмени з шахів та шашок того дня боролися не менш захопливо. Лаври переможця з шахів здобув Мащенко М.П. (РДА), срібним та бронзовим призерами стали відповідно Фанта М.В. (райлікарня) та Савченко В.М. (управління ветмедицини). Любителі шашок не відставали від своїх колег, і на протязі всього часу проведення змагань до останнього моменту зберігалась інтрига з визначенням найкращих в цьому виді. В результаті десяти зустрічей перше місце посів Заєць М.М. (газове господарство), друге місце здобув Яцун М.І. (райлікарня), третє і четверте місця розділили Мазило О.І. (ветлікарня) та Ляшко М.М.(РВ УМВС).
Перше місце в змаганнях з перетягування канату знову дісталося команді газового господарства, друге - у РВ УМВС, а третє - у РДА.
За результатами комплексного заліку загальнокомандне перше місце здобула команда "Газове господарство", срібними призерами стали спортсмени з райвідділу УМВС, бронзу виборов молодий колектив управління ветеринарної медицини, четверте та п’яте місця - відповідно у команд РДА та райлікарні.
Найприємнішим моментом стало нагородження переможців та призерів змагань. Кубок, медалі, грамоти та призи вручив голова райдержадміністрації Власенко О.Д.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1449 | Додав: ArtemShirokiy | Теги: спартакіада, лижні гонки | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©