Субота, 27-Квітня-2024, 18:06| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Червень » 1 » V районна міжгалузева Спартакіада
11:21
V районна міжгалузева Спартакіада
В Борзні відбулися фінальні змагання п»ятої районної міжгалузевої Спартакіади. Змагання пройшли в надскладних погодних умовах. Ще зранку стояло питання: « А чи взагалі можна провести змагання?». Вирішили – будемо проводити, але трохи змінимо формат проведення. Зокрема, змагання з волейболу, легкої атлетики та перетягування канату запланували провести у спортивному залі Борзнянської ЗОШ. А ось футболісти, підтримуючи відоме гасло «Гра відбудеться за всякої погоди», вирішили грати на вулиці.
Урочистий парад відкрив начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко. Учасників змагань привітали в. о. голови райдержадміністрації Віктор Бондаренко та голова районної ради Віктор Горбащенко. Серед учасників Спартакіади команди працівників районних державних установ, районної ради та органів місцевого самоврядування, освіти, культури, лісової галузі та дебютанти змагань – збірна команда працівників правоохоронних органів та МНС. Всього поборотися за нагороди вийшло 6 команд. Учасників змагань, а це майже 150 фізкультурників, палко підтримували керівники та працівники цих організацій, а також члени їх сімей.
А потім були самі змагання, які пройшли в чесній спортивній боротьбі, а переможці і призери в загальнокомандному заліку визначилися лише в заключному виді програми.
У вирішальному футбольному поєдинку освітяни забили вирішальний м»яч у ворота представників правоохоронних органів і МНС лише на останніх секундах гри. Вперше за останні роки футбольну «бронзу» виборола команда районних державних установ.
Як ніколи цікавим виявився волейбольний турнір. Тут всіх здивувала гра команди органів місцевого самоврядування. Саме ця команда у вирішальному поєдинку здолала сильну освітянську команду. Всі грали добре, але особливо треба відзначити колишнього в. о. голови райдержадміністрації Ігоря Леусова. Саме він вніс перелом у майже програну гру.
У вирішальному двобої в перетягуванні канату зійшлися команди працівників райдержустанов ( так високо ця команда ще не піднімалася ніколи ) та культури. Напружений поєдинок завершився закономірною перемогою останніх.
А ось в змаганнях з шашок, шахів, легкої атлетики та настільного тенісу домінували наші освітяни, які і стали чемпіонами Спартакіади, до речі 5-й рік поспіль. Після минулорічної невдачі значно покращили свої результати представники органів місцевого самоврядування та працівники районних державних установ, які посіли відповідно друге та третє призові місця.
Переможці і призери змагань нагороджені дипломами, кубками і медалями.
Організатори Спартакіади вітають переможців і призерів , а також висловлюють вдячність керівникам організацій, що взяли участь в змаганнях, головам профспілкових комітетів, фізкультурному активу за підготовку команд і участь їх в змаганнях.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1093 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©