Субота, 20-Квітня-2024, 09:39| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Грудень » 21 » В Чернігові відбувся семінар-нарада НОК України з регіональними Відділеннями
14:14
В Чернігові відбувся семінар-нарада НОК України з регіональними Відділеннями
В Чернігові за участю президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки та керівників регіональних осередків НОК завершив роботу щорічний Всеукраїнський семінар-нарада.

В рамках заходу відбулося традиційне засідання Комісії НОК «Осередки НОК України» під головуванням Володимира Ковальова та за участю керманича НОК.

Під час відкриття семінару-наради Сергій Бубка привітав усіх присутніх з Днем Святого Миколая: «Всі ми родом з дитинства: до сих пір віримо в дива, чекаємо на подарунки. Справді сьогодні особливий день – День Святого Миколая, з чим я радий усіх привітати. Але як ви пам'ятаєте, щоб отримати подарунок від Миколая його необхідно заслужити. Тож протягом дводенного семінару, думаю, ми зможемо оцінити своїх колег і самі себе передусім».

Він вчергове відзначив, що діяльність регіональних відділень була, є і буде стратегічним напрямком роботи Олімпійського комітету. «Реалізовувати програми і проекти без планомірної підтримки неможливо. У цьому році з бюджету Олімпійського комітету регіональним відділенням було виділено близько 1,5 мільйонів гривень. На фінансування програми підтримки стипендіатів відділень спрямовано ще 450 тисяч гривень», - сказав Сергій Бубка, наголосивши також на важливості використання олімпійськими відділеннями ресурсів на місцях, тісній взаємодії з органами влади в регіонах, отриманні підтримки з місцевих бюджетів.

«Перед нами стоять вагомі виклики, які є глобальними і визначені в Olympic Agenda-2020 і потребують єдності, принциповості та послідовності. Ми повинні продовжити наполегливу боротьбу за чистоту спорту. Ключовим є питання етики, дотримання відповідних норм та відношення один до одного, збільшення ролі і відповідальності антуражу атлета, його оточення», - сказав президент НОК.

«Усі ці напрямки Olympic Agenda-2020 залишаються для Олімпійської сім'ї України вкрай важливими - й за рішеннями Генеральної Асамблеї будуть стратегічними у наступному році», - додав він.
В рамках семінару-наради детально обговорили взаємодію НОК України з регіональними відділеннями у поточному році, плани та перспективи роботи на наступний рік. Інформація з сайту: http://noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 623 | Додав: yulia | Теги: #chernigivnoc #спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©