Четвер, 28-Березня-2024, 14:32| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Березень » 3 » В Борзнянському районі грали в баскетбол, волейбол та шашки
11:41
В Борзнянському районі грали в баскетбол, волейбол та шашки
На Борзнянщині відбулась ціла низка спортивних заходів. На цей раз тут були проведені змагання з баскетболу, волейболу та шашок.
20-26 лютого в спортивному залі борзнянської ДЮСШ проведено першість Борзнянського району з баскетболу серед чоловіків. На старт вийшли 9 команд, які по коловій системі у двох підгрупах визначили четвірку фіналістів. Звання чемпіона вперше виборола молода борзнянська команда «І-3» (на фото), яка здобула перемогу у всіх своїх іграх. На другому місці борзнянська «Юність», що представляла колектив фізкультури держсільгосптехнікуму. Чемпіон двох останніх років БК «Борзна-ГАЗ» цього разу лише третій. Кубок і медалі переможцям і призерам змагань вручили начальник відділу в справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко та голова районної федерації баскетболу Іван Костючина.

26 лютого в приміщенні шахового клубу «Дебют» завершилась першість Борзнянського району з шашок. В загальнокомандному заліку звання чемпіонів після річної перерви вибороли представники села Велика Загорівка. На другому місці - шашкісти КФК ТОВ «Райсільбуд», а трійку кращих замкнули представники колективу фізкультури Борзнянської ЗОШ-інтернату. В особистому заліку серед чоловіків переможцями стали Владислав і Анатолій Федорченки із Великої Загорівки та борзнянець Сергій Орла. Серед жінок перемогла також представниця Великої Загорівки Вікторія Кондратенко. Далі в турнірній таблиці розташувалися відповідно Лідія Гайова та Олександра Кондращенко.

10 волейбольних колективів змагалися за звання переможця Сільських Спортивних ігор Борзнянщини-2011. У фінальному поєдинку зустрілися старі суперники: борзнянський «Явір» та сиволозька «Всеволож». Нелегку перемогу в цьому матчі здобула команда Борзни, яка і виборола звання чемпіона. Сиволозьці - другі. Вперше серед призерів змагань молода команда, що представляла фізкультурно-оздоровчий клуб «Колос» Миколаївської сільської ради. Кубок переможцям вручив голова РО ФСТ «Колос» Володимир Дубовик.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1220 | Додав: ArtemShirokiy | Теги: Волейбол, Борзнянський район, шашки, Баскетбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©