Понеділок, 20-Травня-2024, 03:18| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Вересень » 17 » Україна і Білорусь зустрілись на міжнародній спартакіаді "Слов'янське братерство"
09:39
Україна і Білорусь зустрілись на міжнародній спартакіаді "Слов'янське братерство"
11 вересня Добрянка гостинно зустрічала учасників ХІІІ Міжнародної спартакіади "Слов'янське братерство". На змагання прибули команди-переможниці обласних змагань серед лісгоспів Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства і Гомельського державного виробничого лісогосподарського об'єднання.
Дійство відбувалося на стадіоні селища. І глядачів зібралося чимало. Директор Добрянського держлісгоспу Іван Горохівський , як хороший господар, відкрив святковий захід і вів урочистості.
Вихованці місцевого учнівського лісництва привітали делегацію білоруських спортсменів-лісівників хлібом-сіллю на вишитому рушнику. Зі щирими напутніми побажаннями звернулися до присутніх начальник Чернігівського ОУЛМГ Андрій Пивовар та очільник лісівників Гомельщини Михайло Супрун. А голова Ріпкинської РДА Борис Мелашенко у своєму виступі наголосив, що Спартакіада проходить на стадіоні, який допоміг побудувати Добрянський лісгосп, одне з кращих підприємств району. Впродовж багатьох років керує ним фахівець високого ґатунку, депутат обласної ради Іван Олексійович Горохівський.
День видався сонячним, глядачі привітними й доброзичливими - і змагання були видовищними. Міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шашки, кульова стрільба, гирьовий спорт, кидання сокири, розпилювання колоди та перетягування канату - всі ці види спортивної боротьби вимагали від учасників серйозної підготовки, вміння та витримки.
Захоплено вболівальники аплодували футболістам: традиційно на поле вийшли директори лісгоспів та головні лісничі. Ворота чернігівців захищав Іван Горохівський, який зізнався, що це його прощальний матч, адже роки досвідченого воротаря вже на осінь повернули.
На думку суддів і глядачів, обидві команди-суперниці виявилися "на висоті". Та в підсумку перемогли чернігівські лісівники з рахунком 14: 10. Кращих білоруських спортсменів нагороджував Андрій Пивовар, а чернігівських - Михайло Супрун.
На Спартакіаді "Слов'янське братерство" також були присутні голова Центрального комітету профспілки працівників лісового господарства України Степан Кривов'язий, голови обласних комітетів профспілок лісового і мисливського господарства Йосип Райчинець (Чернігівської) та Віктор Кривко-Красько (Гомельської). Степан Кривов'язий, взявши слово, говорив про плідну співпрацю чернігівських та гомельських лісівників і справжню дружбу народів-сусідів, перевірену часом. Він нагородив Почесними грамотами Михайла Супруна, Віктора Кривка-Краська, Йосипа Райчинця і головного суддю змагань Анатолія Савченка.
Ще одна подія схвилювала учасників Спартакіади. Серед глядачів на стадіоні був помічник лісничого Комарівського лісництва Олег Самозвон, який прийшов додому у відпустку. Він нині захищає незалежність України в АТО. Іван Горохівський вручив колезі-воїну грошову винагороду і побажав йому якнайшвидше повернутися до мирної праці у рідному лісівничому колективі…


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1368 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©