П`ятниця, 26-Квітня-2024, 23:02| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Липень » 24 » У Токіо відзначили рік до старту Олімпійських ігор
14:00
У Токіо відзначили рік до старту Олімпійських ігор
Організаційний комітет Токіо-2020 на Олімпійському стадіоні провів демонстрацію спеціального відео, щоб відзначити рік до того моменту, коли відбудеться церемонія відкриття для перенесених Олімпійських ігор Токіо-2020.

Відео, що містить повідомлення про підтримку всіх спортсменів, які прагнуть взяти участь в Іграх наступного року, було оприлюднено на головному екрані Олімпійського стадіону в 20:00 за місцевим часом і виражало рішучість Токіо-2020 зберегти промінь надії до тих пір, поки спортивне життя не відновиться.

Крім оцінки зусиль спортсменів, які сьогодні щодня прагнуть адаптуватися до «нових норм», у відео висловлено подяку і повагу всім тим, хто надає медичну допомогу та соціальну допомогу у ці важкі часи.

Японська плавчиня Айкі Рікако, яка боролася з лейкемією і повернулася до тренувань через понад рік перерви, поділилася сердечним посланням і запросила спортивну спільноту зробити крок вперед до відкриття наступного року: «Уявіть собі світ через рік: світ, в якому на Олімпійських та Паралімпійських іграх буде піднято завісу».

Захід не був відкритим для публіки, щоб запобігти поширенню COVID-19, але був доступним для перегляду по всьому світу через пряму трансляцію онлайн.

Президент Токіо 2020 Морі Йоширо сказав: «Натхненний маяком надії, який сьогодні висвітлив Олімпійський стадіон, Організаційний комітет докладе всіх зусиль для підготовки до Ігор наступного року, щоб вони назавжди залишилися в нашій пам'яті як символ єдності і солідарності, бо разом ми працюємо над тим, щоб подолати проблеми COVID-19.»

«Залишився тільки один рік, попереду нас чекає величезне завдання. Я глибоко вражений і вдячний за видатний прогрес, вже досягнутий в підготовці з моменту спільного рішення про відстрочку», - додав президент Міжнародного Олімпійського Комітету Томас Бах.

«Ми працюємо над оптимізацією операцій і послуг, не зачіпаючи спорт і спортсменів. Таким чином, ми можемо разом з Організаційним комітетом перетворити ці відкладені Олімпійські ігри в Токіо-2020 на безпрецедентне святкування єдності і згуртованості людства, зробивши їх символом стійкості і надії. Показуючи, що ми сильніші разом ».

Президент Міжнародного паралімпійського комітету Ендрю Парсонс прокоментував: «Паралімпійські ігри в Токіо 2020 року стануть глобальним святом людських зусиль, стійкості і надії, і я повністю впевнений, що виступи параспортсменів глибоко вплинуть на стимулювання соціальної інтеграції в Японії і в усьому світі».

Інформація з сайту: http://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 453 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©