Вівторок, 14-Травня-2024, 19:41| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Травень » 19 » У Ніжинському районі відбувся традиційний турнір з боксу
09:35
У Ніжинському районі відбувся традиційний турнір з боксу
8 травня відбулися фінальні зустрічі та церемонія нагородження переможців ХХ-го юнацького турніру з боксу пам’яті Ніжинських тренерів: Олексія Соломахи, Анатолія Мохнатко, Валерія Юрченка, Олега Больчугова, Сергія Оліфіренка, приурочениго до Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Цього року на ніжинському ринзі зійшлися боксери з міст Києва, Чернігова, Прилук, Ічні, Коропа, Десни, Варви, Бобровиці, освітянської спорт школи міста Ніжина, спортивного клубу “Колосок”, спортивного товариства “Спартак”. Організаторів турніру представляли вихованці Ніжинської районної ДЮСШ “Колос”. Всього участь узяли 138 спортсменів.
7 та 8 травня боксери на ринзі визначали сильніших. Гарну фізичну та тактико-технічну підготовку продемонстрували господарі турніру. Роман Гурінов свій фінальний поєдинок провів просто блискуче, перемігши сильного опонента з м. Чернігова, Денис Коваль та Данило Романенко виступили на своєму рівні, легко тріумфували над своїми суперниками. На турнірах такого рівня дебютували Максим Козаченко та Артем Волошин, але незважаючи на це нокаутували опонентів і стали чемпіонами. Гарно боксували і інші спортсмени Ніжинської ДЮСШ “Колос” Олександр Бриль, Давид Матвієнко, Ігор та Сергій Рогожини, Дмитро Ухо, Олександр Сірик, але в опонентах були дуже сильні суперники із Ічні, Чернігова та Києва. Виступ на такому турнірі – це величезний досвід, який допоможе у наступних боях.
Окремо слід відмітити Анну Кулик із с. Липів Ріг, яка проводила свій перший поєдинок і одразу стала чемпіонкою. Програвши перший раунд суперниці із Ічні, два наступні приголомшила всіх і довела до логічної перемоги.
У загальнокомандному заліку вихованці колосівської школи боксу посіли 3 командне місце, пропустивши вперед чернігівських спортсменів та команду “Берег” із м. Ічні. Взагалі ічнянці виступили дуже потужно, відразу помітна рука тренера Олега Кравця, який за короткий термін зумів досягнути блискучих результатів, лише два програних поєдинки із чотирнадцяти за участі його підопічних.
Організатори змагань нагородили переможців та призерів грамотами, медалями та цінними подарунками.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1249 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©