Середа, 08-Травня-2024, 21:19| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Червень » 3 » У Ніжині відбулося спортивно-розважальне свято до Міжнародного дня захисту дітей
14:19
У Ніжині відбулося спортивно-розважальне свято до Міжнародного дня захисту дітей
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
З цієї нагоди, 1 червня 2015 року у місті Ніжині відбулося спортивно-розважальне свято, яке організував міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Основною метою такого свята є залучення дітей до фізичної культури та спорту,а також покращення фізичного стану за допомогою фізичних вправ та рухової активності, адже рух - це життя, а діти - це наше майбутнє!
Погода зробила справжній подарунок кільком сотням дітей та їх батькам, які цього сонячного ранку завітали на свято і стали учасниками цікавих конкурсів та естафет.
Розпочалось свято з показового виступу ракето-модельного гуртка (керівник гуртка – Преданіков Денис), а естафету цього захопливого видовища прийняв на себе гурток авіа-моделістів (керівник гуртка Іванютін Юрій). Проведення спортивно-розважального свята супроводжувалось виступами художньої самодіяльності вихованців ЗОШ I-IIIст.. № 17 та естрадно-гімнастичного колективу «Ефект».
Зокрема, для найменших учасників було організовано анімаційне шоу.
Серед старших дітей проводились спортивно-розважальні конкурси та естафети: «веселі старти», перетягування канату, віджимання від підлоги, підтягування – до речі було багато бажаючих дівчат, які показали гарні результати та продемонстрували свою силу, впевненість та волю до перемоги.
Родзинкою свята стала справжня польова каша, яку діти разом з батьками смакували з великим задоволенням, а на десерт було морозиво.
Усі учасники та присутні отримали подарунки та безліч позитивних емоцій.
Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» висловлює подяку тим людям, які не залишились осторонь і не є байдужими до дітей, а саме секретарю Ніжинської міської ради В’ячеславу Івашину, депутату Ніжинської міської ради Сергію Дзюбі, директору «Ніжинського міськмолокозаводу» Віталію Пустовіту, ПП «Лотос», в особі Сергія Лук’янченка, та спонсорам свята Віталію Кравчуку, Сергію Гаценку, а також спеціальному авіаційному загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1086 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©