П`ятниця, 19-Квітня-2024, 04:53| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Березень » 22 » У Михайло-Коцюбинському проведено другий етап змагань "Олімпійське лелеченя"
10:58
У Михайло-Коцюбинському проведено другий етап змагань "Олімпійське лелеченя"
Чернігівським обласним осередком НОК України спільно з районним осередком 21 березня на базі Михайло-Коцюбинської гімназії було організовано та проведено другий етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».
Учасників змагань привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Олександр Володимирович Чаус, заслужений майстер спорту з біатлону Ніна Лемеш, заступник директора з виховної роботи Михайло-Коцюбинської гімназії Микола Миколайович Шпак. На спортивному святі була присутня Шпак Лідія Павлівна, яка більше 40 років пропрацювала в гімназії вчителем фізичного виховання і на кожному шкільному святі є почесною гостею.
В змаганнях прийняли участь чотири команди – команда Михайло-Коцюбинської гімназії «Невгамонні», команда Гончарівської гімназії «Веселі лелеченята», команда Раїшенської ЗОШ I-III ст. «Прометей» та команда Михайло-Коцюбинської гімназії 2 «Швидкобіг».
Учасники заходу змагалися в презентації команд, комбінованій естафеті, вікторин та рухливій грі. Для суддів було дуже важко визначити переможця у презентації команд, красиві та змістовні емблеми, чітке виконання девізу кожною командою вимусило суддів поставити всім командам однакову кількість балів. У комбінованій естафеті впевнену перемогу виборола команда «Невгамовні». У вікторині «Знавець олімпійського спорту» команда – хазяйка змагань своєю перемогою ще раз підтвердила свій намір вибороти путівки на обласний тур Заходу. І якщо переможець районного туру змагань уже вимальовувався в фінішних протоколах, то за друге, третє та четверте місця вирувала запекла боротьба між командами. І тільки гра «Артбол» визначила срібних та бронзових призерів.
Перше місце у змаганнях зайняла команда «Невгамонні», яка і буде брати участь в обласному етапі. На другому місці – команда «Прометей », на третьому – «Веселі лелеченята», на четвертому – «Швидкобіг».
Захід видався дуже цікавим і видовищним. Зібралося дуже багато вболівальників, які гаряче підтримували учасників змагань. Змагання виявились цікавими та захоплюючими для дітей, всі учасники змагань отримати пам’ятні подарунки та нагороди від обласного осередку НОК України.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1406 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©