Неділя, 28-Квітня-2024, 22:13| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Серпень » 19 » У Корюківці відбулося свято спорту і краси
21:29
У Корюківці відбулося свято спорту і краси
17 серпня на стадіоні «Паперовик» У Корюківці відбулася традиційна Спартакіада територіальних громад, присвячена 21-ій річниці незалежності України та Року спорту і здорового способу життя.
Організаторами свята виступили відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, районна організація ВФСТ «Колос» та районна організація ТСО України. Захід відбувся за сприяння районної ради, райдержадміністрації та народного депутата України І.О.Рибакова.
У програмі Спартакіади було 11 видів змагань, а також ввійшли до заліку команд результати першості району з лижних гонок. Всього в змаганнях взяли участь команди 18 територіальних громад – 360 учасників.
У змаганні з міні-футболу І місце посіла команда Холминської громади, з паркового волейболу та перетягування каната були кращими представники Корюківки. В особистих видах переможцями стали: Петегирич Олександр з Корюківки (біг на 500 м серед чоловіків); Кобець Яна з с.Сядрине (біг на 300 м серед жінок); Зєпов Микола (армспорт у ваговій категорії до 80 кг); Кіктєв Ілля (армспорт у ваговій категорії 80 кг і більше); Ковальов Роман з Олександрівки (гирьовий спорт серед чоловіків); Лагошна Тетяна з Корюківки (гирьовий спорт серед жінок); Рябець Петро з с. Прибинь (стрільба з пнематичної гвинтівки серед чоловіків); Воробей Тетяна з с.Буда та Тищенко Тетяна з с.Сахутівка (стрільба з пнематичної гвинтівки серед жінок).
В загальнокомандному заліку третє місце посіла команда Тютюнницької громади, друге – команда Сядринської громади, переможцем стала команда Корюківської територіальної громади.
Переможці та призери в особистому та командному заліку нагороджені дипломами, кубками, медалями та подарунками від організаторів та спонсорів заходу. В привітанні та нагородженні команд взяли участь голова районної ради М.І.Баклажко, заступник голови районної ради В.П.Мартинович та заступник голови райдержадміністрації М.П.Ющенко.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1220 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©