Четвер, 02-Травня-2024, 13:28| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Лютий » 29 » У газеті «Сільські вісті» дано старт заочному Олімпійському уроку
11:32
У газеті «Сільські вісті» дано старт заочному Олімпійському уроку
У всеукраїнській газеті «Сільські вісті» стартував заочний Олімпійський урок, присвячений Року спорту та здорового способу життя в Україні, а також Іграм ХХХ Олімпіади в Лондоні.
Заочний Олімпійський урок відбуватиметься впродовж лютого-липня у вигляді вікторини. Його учасником може стати кожен школяр.
Метою цього заходу є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму та олімпійського руху в Україні, виховання у юнаків і дівчат почуття патріотизму, гордості за успіхи українських атлетів, які гідно представляють нашу державу на європейських і світових спортивних аренах. Спільно з редакцією газети організаторами заочного Олімпійського уроку є Національний олімпійський комітет України, Олімпійська академія України, Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос».
«На шпальтах популярної Всеукраїнської газети для юних мешканців сіл, селищ та невеликих районних центрів відтворяться сторінки історії — від Олімпійських ігор Стародавньої Греції до сучасних Олімпіад», - підкреслив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка. — Школярі матимуть чудову нагоду самостійно вдосконалювати свої знання, відповідаючи на запитання нашого конкурсу-вікторини. Вони дізнаються про те, як славетний П’єр де Кубертен відродив ці спортивні змагання. Переконаються, що олімпійська історія — це не тільки боротьба, звершення, поразки та успіхи, а й перемоги ідеалів моралі, гуманності, справедливості, рівності й доброчесності. Можливо, наш урок допоможе комусь обрати підходящий для себе вид спорту, почати тренуватися і виступати на різноманітних змаганнях, захищаючи спортивну честь своєї школи, сільської команди, а в майбутньому — і збірної України. Знаходити відповіді на запитання нескладно. Я сподіваюсь, що дітям допоможуть батьки, вчителі, бібліотекарі. Щасливої олімпійської подорожі, друзі»!
За кожну правильну відповідь учаснику заочного Олімпійського уроку нараховується три бали. Якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то переможець і призери визначаються жеребкуванням. Після підбиття підсумків чергового етапу представники організаторів Олімпійського уроку вручать переможцю і двом призерам призи.
За підсумками етапів Олімпійського уроку Експертна комісія згідно з набраними балами визначить 15 переможців конкурсу, які приїдуть до Києва разом з однією супроводжуючою особою для участі у фінальному етапі заочного Олімпійського уроку.
Абсолютний переможець за підсумками фінального етапу буде визначений у Києві в липні 2012 року.

Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» нагородить усіх 15 учасників фінального етапу заочного Олімпійського уроку газети «Сільські вісті» спортивною формою, а абсолютний переможець отримає від спорттовариства «Колос» путівку до одного з найкращих дитячих літніх таборів України. Крім того, учасників фінального етапу буде нагороджено цінними подарунками і сувенірною атрибутикою НОК України та Олімпійської академії України.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1278 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©