Четвер, 18-Квітня-2024, 08:44| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Липень » 23 » У Чернігові замайорів прапор Національного олімпійського комітету України
12:36
У Чернігові замайорів прапор Національного олімпійського комітету України
Сьогодні в Токіо, далекій Японії відкриваються Ігри ХХХІІ Олімпіади! Саме сьогодні запалає олімпійський вогонь та замайорить прапор Міжнародного олімпійського комітету на головному стадіоні Олімпіади. Символічно, що сьогодні прапор Національного олімпійського комітету піднімається в кожному обласному центрі України. І саме сьогодні державний прапор та прапор НОК України піднявся в небо над головною площею Чернігівщини.

У місті Чернігові на Красній площі сьогодні зібралися учасники урочистої церемонії голова відділення НОК України в Чернігівській області Валерій Куліч, перший заступник голови обласної ради, перший заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області, учасниця трьох Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України Ніна Лемеш, заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля; директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Андрій Шемець; майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Ольга Бібік, майстер спорту України міжнародного класу з боксу, чемпіон Всесвітньої Універсіади, бронзовий призер чемпіонату Європи, учасник літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Дмитро Митрофанов; майстер спорту України міжнародного класу з боротьби дзюдо, учасниця двох літніх Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка Європи та світу з боротьби дзюдо і самбо Наталія Смаль, спортсмени, тренери, шанувальники спорту та громадськість.

Уславлені спортсменки Ніна Лемеш та Ольга Бібік разом з Дмитром Митрофановим та Наталією Смаль підняли Державний прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України.

Вітання Президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки зачитав учасник п'яти Олімпійських ігор Андрій Дериземля.

Під час сьогоднішного заходу звучали слова підтримки українським олімпійцям та лунали заклики вболівати за збірну команду України – учасницю наймасштабніших змаганнях.

У XXXII літніх Олімпійських іграх, які триватимуть із 23 липня по 8 серпня, візьмуть участь близько 11 тисяч спортсменів у 33 видах спорту з понад 200 країн світу. У спортивних змаганнях буде розіграно 339 комплектів нагород.

Україну на Олімпіаді представляють 157 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах), серед них чернігівська спортсменка Олена Костевич. Вона є найдосвідченішою українською стрільчинею в складі Олімпійської збірної. Олена Костевич олімпійська чемпіонка, дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор з кульової стрільби. Ігри в Токіо для титулованої спортсменки будуть п'яті в її кар'єрі.

На урочистій церемонії відкриття Олімпійських ігор-2020 у Токіо представниця Чернігівщини Олена Костевич буде нести Державний прапор України разом з чемпіоном світу з фехтування Богданом Нікішиним.













QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 444 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©