П`ятниця, 29-Березня-2024, 09:46| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Червень » 11 » У Чернігові проведено "Олімпійський день" та спартакіаду державних службовців області
11:26
У Чернігові проведено "Олімпійський день" та спартакіаду державних службовців області
9 червня на ДП "ОНСЦ "Чернігів" було проведено головний спортивно-видовищний захід «Олімпійський день» в Чернігівській області.
Вітання члена НОК України, голови обласного осередку НОК України, голови облдержадміністрації Хоменка В. М. оголосив перший заступник голови облдержадміністрації Прокопенко С. М. Серед почесних гостей заходу були: народний депутат України Чечетов М. В., відповідальний секретар обласного осередку НОК України Лазаренко М.Г. та призери Олімпійських ігор з важкої атлетики Ольга Коробка і Наталія Давидова .
Урочисто були підняті державний прапор та прапор НОК України.
За перше місце на чемпіонаті світу серед дівчат з біатлону була нагороджена подякою голови облдержадміністрації Бригинець Юлія. Нагороду за успішні виступи на міжнародних змаганнях з біатлону отримав Заслужений майстер спорту України Семенов Сергій. Спортивне екіпірування отримав Сергій Шурута, який буде брати участь у міжнародному легкоатлетичному марафоні "Скіфський берег-2012" серед спортсменів з ураженням опоно-рухового апарату в м. Саки.
Урочистості «Олімпійського дня» продовжив легкоатлетичний забіг на різні дистанції, в якому взяли участь вихованці спортивних шкіл, навчальних закладів та спортсмени – інваліди. Для забігу були запрошені всі бажаючі, кому не байдужий олімпійський рух, від чотирирічних дітлахів до призерів Олімпійських ігор. На фініші учасників пробігу чекали сувенірна атрибутика від НОК України, морозиво, солодощі та вітання від Президента НОК України. По завершенні пробігу відбулись показові виступи з різних видів спорту (футбол, волейбол, бокс, кікбоксинг, вільна боротьба, дзюдо). Дуже яскравими були номери спортсменок з художньої гімнастики. Всі учасники показових виступів, а це більше 100 чоловік отримали сертифікати від офіційного спонсора «Олімпійського дня» компанії МакДональдс. Заслужений майстер спорту України Ніна Лемеш провела вікторину на олімпійську тематику, в якій прийняли участь всі бажаючі, а найерудованіші отримали сувеніри від НОК України та сертифікати від МакДональдса. І на завершення свята призерки Олімпійських ігор Наталія Давидова та Ольга Коробка для всіх бажаючих влаштували автографсесію.
Всі учасники спортивно – видовищного свята залишилися задоволеними і висловлювали подяку організаторам та побажання щодо нових зустрічей на спортивних доріжках та майданчиках.
Продовженням Олімпійського дня була спартакіада серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування з тенісу, футболу, шашок, шахів, волейболу та перетягування канату, участь в яких прийняли майже 500 чоловік. Переможці були відзначені нагородною атрибутикою Чернігівського обласного осередку та НОК України.
Передбачається проведення Олімпійського дня у всіх районах та містах, а також оздоровчих закладах області під керівництвом районних та міських осередків НОК України.

Репортаж та фотографії з заходу на міському порталі Gorod.cn.ua можна переглянути тут.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1585 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©