П`ятниця, 29-Березня-2024, 07:36| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Грудень » 16 » У Чернігові обговорили результати роботи регіонального олімпійського осередку
11:05
У Чернігові обговорили результати роботи регіонального олімпійського осередку
15 грудня, голова Відділення НОК України у Чернігівській області Валерій Куліч провів засідання виконавчого комітету за участі першого заступника голови обласної ради, першого заступника голови регіонального олімпійського осередку Ніни Лемеш, начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, заступника голови регіонального олімпійського осередку Андрія Дериземлі та членів виконавчого комітету відбулось підсумкове у поточному році засідання.

Присутні розглянули низку питань, серед яких результати проведення основних спортивних заходів в області у 2021 році, заслухали звіти про фінансово–господарську діяльність Відділення, ознайомились і затвердили календарний план роботи на 2022 рік. У ході засідання учасниками були розглянуті та погоджені питання порядку денного, серед яких визнання Етичного кодексу олімпійського руху України, підтримка ініціатив Національного олімпійського комітету України, а також кадрові питання.

Відповідальний секретар регіонального олімпійського осередку Дмитро Пиріжок ознайомив присутніх із заходами, які відбувались на Чернігівщині у 2021 році. Загалом було проведено більше 90 спортивно–масових заходів.

Подією року стало відзначення 30–річчя створення Національного олімпійського комітету України та 20–річчя від дня заснування Чернігівського обласного відділення НОК. З нагоди цих видатних дат протягом вересня–жовтня на Чернігівщині відбувались олімпійські заходи: відзначення спортсменів і тренерів, олімпійські уроки, розминки та забіги, спортивні змагання та презентації різних видів спорту. А у п’яти містах області – Прилуках, Ніжині, Новгород–Сіверському, Борзні та Чернігові були висаджені символічні Олімпійські алеї. На один із таких спортивно–масових заходів, що проходив в обласному центрі та відкриття Алеї на міському пляжі «Золотий берег» завітав і президент Національного олімпійського комітету України, член Міжнародного Олімпійського Комітету, Олімпійський чемпіон, Герой України Сергій Бубка.

У свою чергу перший заступник голови обласної ради, перший заступник голови Відділення НОК України у Чернігівській області Ніна Лемеш наголосила на важливості посилення серед молоді спортивної освіти, популяризації здорового способу життя, розвитку фізкультурно–оздоровчої та спортивно–масової роботи серед населення, а також на необхідності покращення співпраці в даних напрямках із територіальними громадами Чернігівської області.











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 366 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©