П`ятниця, 26-Квітня-2024, 19:01| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Серпень » 15 » Турнір з міні-футболу на Срібнянщині
12:07
Турнір з міні-футболу на Срібнянщині
В с. Поділ Срібнянського району відбувся турнір з міні-футболу присвячений Дню Незалежності України.
До участі у змаганнях запрошувалися всі команди району. Сім команд приїхали аби позмагатися у турнірі: Побочіївка, Гурбинці, Удайці (Прилуцький р-н), Савинці, Карпилівка, Срібне і організатори турніру – команда Подолу – це повний список учасників.
Згідно регламенту турніру було вирішено розділити учасників на дві групи. Потім по два переможця з груп виходять у півфінальні раунди змагань, а потім матч за третє місце і фінал. Тривалість таймів, враховуючи спекотну погоду, становила 15 хв.
Після жеребкувння сформувалися групи. У групі А – 4 команди (Поділ, Срібне, Гурбинці, Савинці), у групі В – 3 команди (Побочіївка, Удайці, Карпилівка). Розпочався турнір з матчу між Подолом і Срібнем, який закінчився з рахунком 1:0 на користь срібнян. Автором забитого м’яча став Олександр Кириндась. Без забитих голів завершився поєдинок групи В між Удайцями і Карпилівкою. А от савинчани впевнено переграли команду Гурбинець з рахунком 3:0. Забивали Олег Задніченко і дубль собі в актив записав В’ячеслав Василевський. Побочіївка завдяки дублю Олега Юрченка перемогла карпилівчан, а подоляни переграли гурбинчан з рахунком 5:0. Чотири рази м’яч залітав у ворота гурбинської команди від Владислава Лук’янчикова і один раз від Олександра Корсуна. У протиборстві Срібного і Савинець сильнішими виявилися срібняни. Єдиним точним ударом відзначився Сергій Сухина. Удайці переграли Побочіївку завдяки голу від Олександра Гончаренка. І в останньому матчі групового етапу Поділ переграв савинчан з рахунком 4:0. Відзначилися Олександр Корсун – 2 гола, Владисав Лук’янчиков і Євген Роговий. За результатами ігор у групах до півфіналу вийшли: Поділ, Срібне, Побочіївка і Удайці.
Обидва півфінали визначили учасників фіналу за допомогою 11-метрових. У першому півфінальному матчі долю матчу вирішив один пенальті, який точно виконав Ярослав Щербина, а от другий півфінал приніс першу серію післяматчевих пенальті. Переможцем з цієї серії вийшли Удайці завдяки впевненій грі воротаря Михайла Сороки.
Матч за третє місце між Побочіївкою і Подолом також дійшов до серії одинадцятиметрових. Обидві команди в основний час так і не змогли визначити сильнішого. А по пенальті сильнішим виявився Поділ.
Фінал став справжньою перлиною турніру. Зійшлися дві команди з двома сильними воротарями і спостерігати за таким протиборством було неабияк цікаво. Боротьба за головний трофей турніру точилася серйозна і кожна помилка могла стати фатальною. От так і сталося для срібнян. Не втримали вони Олександра Дьогтяря, який відкрив рахунок у матчі, а потім Анатолій Селезько ударом зі штрафного його подвоїв. Кубок незалежності з міні-футболу їде в Удайці.
По закінченню відбулося нагородження переможця і призерів, а також кращих гравців турніру. Нагорода кращого воротаря дісталася Михайлу Сороці, який неодноразово рятував свою команду і залишився непробивним для суперника, адже на його рахунку жодного пропущеного м’яча. Кращим захисником став також представник команди Удайців Олексій Карлюк. Бомбардиром турніру визнано Владислава Лук’янчикова, в активі якого 5 забитих м’ячів. А кращим гравцем став Михайло Яхін, голкіпер срібнянської команди. Переможець отримав Кубок, грамоту, м’яч і грошову винагороду, призери також були нагороджені грамотами і грошовими нагородами, а команда Подолу, як організатор змагань, отримала м’яч в подарунок. Хочеться подякувати за таку підтримку і допомогу голову районної федерації футболу, керівника районної фракції ВО “Батьківщина” Павла Миколайовича Кириченка. Він ніколи не залишається байдужим до спортивного життя району і завжди допомагає і підтримує нашу молодь в її здобутках.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1232 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©