Середа, 08-Травня-2024, 15:30| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Червень » 8 » Турнір з футболу, присвячений першим першим Європейським іграм в Баку 2015 року
09:53
Турнір з футболу, присвячений першим першим Європейським іграм в Баку 2015 року
7 червня на Ріпкинському селищному стадіоні «Колос» за підтримки обласного осередку НОК України, благодійного фонду "Поліський ОБЕРІГ", команд, що взяли участь у змаганнях, обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України організувала і провела обласний фінальний турнір з футболу за програмою XXII-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2015 серед районних організацій ВФСТ «Колос» АПК України, присвячених 65-річчю утворення товариства "Колос" та 25-ій річниці створення НОК України.
Учасників змагань привітали голова Ріпкинської районної держадміністрації Борис Мелашенко та член президії облради обласної організації ФСТ «Колос» Юрій Кирийчук.
Звучить Гімн України. Після підняття Державного прапора України капітанами команд стартували змагання.
У відповідності до регламенту змагань з кожної із 4 груп (попередні змагання пройшли 23 і 30 травня) до фінального турніру вийшли по 1 кращій команді – Бобровицького, Борзнянського, Новгород-Сіверського і Ріпкинського районів.
Змагання проводились за олімпійською системою з визначенням місць кожній команді. У цікавій та драматичній боротьбі проходив кожний поєдинок. Відповідно жеребкуванню у першій грі футболісти Бобровицького району перемогли Новгород-Сіверський з рахунком 2:0. Результати наступних ігор:
2-й півфінал – Борзнянський р-н - Ріпкинський р-н – 2:0;
Ігра за 3-е місце - Новгород-Сіверський - Ріпкинський р-н – 1:2;
Фінальний поєдинок видався напруженим та нервовим для обох команд, але Бобровицький район з рахунком 0:1 програв футболістам Борзнянського району, які й стали переможцями обласних змагань з футболу.
Команди, що посіли І-ІІІ місця у першості були нагородженні дипломами відповідних ступенів Чернігівської обласної організації ФСТ «Колос» АПК України, футболісти команди-чемпіона – золотими медалями, грамотами, срібні і бронзові призери відповідними медалями і грамотами обласної організації ФСТ «Колос» АПК України, обласного осередку НОК України, благодійного фонду „Поліський ОБЕРІГ“.
Футболісти команди Борзнянського району наприкінці місяця будуть представляти нашу область на Всеукраїнських змаганнях у м.Переяслав-Хмельницькому.
Після чотирьох видів спорту із 7 програми XXII-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2015 серед районних організацій ФСТ «Колос» АПК України визначились лідери: Борзнянська - 97 очок, Ріпкинська - 93 очка, Ічнянська - 83 очка районні організації ФСТ «Колос».
Наступний спортивний захід серед сільських/селищних територіальних громад на "Краще спортивне село Чернігівщини 2015" обласна організація ФСТ «Колос» проведене у серпні.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1159 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©