Понеділок, 29-Квітня-2024, 01:56| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Липень » 2 » Тривають змагання XIX-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2012
12:36
Тривають змагання XIX-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2012
Виконуючі план заходів Року спорту та здорового способу життя в Україні, 1 липня в селищі міського типу Ріпки Чернігівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України провела фінальні змагання з футболу серед збірних чоловічих команд Бахмацької, Козелецької, Ріпкинської і Щорської районних організацій ВФСТ «Колос» АПК України - переможниць зональних змагань, які проводились 17 червня у залік XIX-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2012.
На урочистому відкритті спортивного заходу учасників фінальних змагань, гостей та уболівальників привітали: заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації Сергій Васильович Анісовець, заступник голови з гуманітарних питань Ріпкинської районної державної адміністрації Андрій Миколайович Булда, Ріпкинський селищний голова Сергій Володимирович Гарус. Після підняття капітанами команд державного стягу під звуки державного гімну, прозвучали музичні вітання від самодіяльних артистів Ріпкинського районного центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Ольги Короткої.
Змагання проводилися з двох півфінальних матчів та матчів за 3 та 1 місця. У першому півфінальному матчі з рахунком 6:0 упевнено перемогла команда Козелецької районної організації у команди зі Щорського району. У другому півфінальному матчі між командами Бахмацького і Ріпкинського районів основний час не виявив переможця. По пенальті з рахунком 3:1 перемогли Ріпчани. За третє місце футболісти з Бахмацького району з рахунком 3:0 перемогли футболістів із Щорського району. У зустрічі за перше місце команда Козелецької Організації (на фото) перемогла команду сільських футболістів Ріпкинської Організації з рахунком 2:0. Команда Козелецького району виборола право представляти Чернігівську область у Всеукраїнських сільських спортивних іграх з футболу.
Нагородження переможців та призерів змагань дипломами, грамотами і медалями проводили: заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації Сергій Васильович Анісовець, Ріпкинський селищний голова Сергій Володимирович Гарус, заступник голови обласної організації ФСТ «Колос» АПК України Анатолій Петрович Савченко та завідувач сектором у справах сім’ї, молоді і спорту Ріпкинської райдержадміністрації Петро Миколайович Транківський.
Учасникам змагань дуже сподобалось проведення спортивного заходу і вони щиро висловили подяку обласній і районній організаціям ВФСТ «Колос» АПК України (відповідно голови Примак Володимир Борисович та Голік Микола Анатолійович) за відмінну організацію спортивного заходу, теплий прийом, за відмінну підготовку спортивної споруди для проведення спортивного заходу.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1261 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©