Субота, 04-Травня-2024, 00:44| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Березень » 20 » Тріумф Лосинівки
18:29
Тріумф Лосинівки
Починаючи з лютого в області стартував чемпіонат з футзалу. Ніжинський район представляла команда із смт Лосинівки.
28 команд протягом місяця виборювали звання чемпіона області. Турнір проходив у три етапи. Перший – зональні змагання, другий – півфінальні матчі і третій – фінальні. Перші два етапи, де Лосинівка грала в Ніжині, пройшли за повному домінуванні наших хлопців. Заслужена путівка на довгоочікувані фінальні матчі.
8 березня у м. Славутич 6 кращих футзальних команд Чернігівської області змагалися за кубок: ФК Лосинівка, «Ревна» с. Семенівка, ФК Сосниця, ФК Чернігів, Авіс м. Ніжин та місцева команда ФК Славутич. Всі колективи були розподілені на дві групи (по три команди). За підсумками групового етапу перші місця грали за перше місце, другі місця у групах – за третє. Лосинівки випала честь відкривати фінальні змагання матчем із минулорічним чемпіоном, командою «Ревна» с. Семенівка. У чудовому спортивному комплексі «Олімпієць» зібралась велика вболівальницька аудиторія, яка стала свідками над напруженого матчу. Перший тайм розчарував лосинівську торсиду, 0:2 на користь Семенівки, але характер, воля до перемоги, злагоджені командні дії ФК Лосинівки змусили суперника у другому таймі лише захищатися, прикро, що за тотальної переваги наші змогли лише зрівняти рахунок 2:2. Потім «Ревна» с. Семенівка 1:0 перемогла ФК Чернігів, а це означало, що ФК Лосинівці вистачить мінімальної звитяги над ФК Чернігів. Протягом всього поєдинку команда із Ніжинського району вела в рахунку 2:0, залишалося 5 хвилин до кінця матчу, до історичної події, фінал уже був у думках, як у гравців так і чисельний вболівальників, що незважаючи на відстань приїхали з Лосинівки. Чомусь фортуна відвернулася від команди – 3 голи пропущених в кінцівці стали холодним душем. Фінал був так близько. Але те, як Лосинівка виступала на турнірі, яких результатів досягла вартує лише компліментів.
Не лише у футболі прославилася Лосинівка в області. 15 березня у смт Сосниця відбулись обласні змагання з волейболу серед ДЮСШ під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». Квартет зібрався надзвичайно сильним: це і минулорічний переможець, команда із Коропського району, титуловані команди із Репкінського та Сосницького районів і наша команда із смт Лосинівки. Початок турніру був вдалим для наших юних волейболістів, не витримав потужної гри колектив із репкінського району 2:0 по партіям. Після цього гравці дещо розслабилися і програли першу партію в матчі із Сосницьким районом, але потім декласували в наступних двох, хоча вирішальна третя була дуже нервовою і складною, і лише повна концентрація наших гравців і настанови тренера змусили капітулювати суперника. Один крок до тріумфу на престижних змаганнях і здається найважчий – поєдинок з Коропським районом. Але те, як провела дві партії Лосинівка приголомшили опонента. Велика самовіддача плюс майстерність звели на нівець всі старання суперника, 2:0 і Лосинівка тріумфує. Хочеться подякувати тренерам, які готували команду: Володимиру Руденку, Євгенію Яременку, Володимиру Назаренку та Олександру Сушку і гравців, що виборювали звання найкращої команди з волейболу серед ДЮСШ в Чернігівській області.
Окрема подяка Миколі Окостеню, що допомагав у поїздці і футбольної команди ФК Лосинівка і волейбольної команди ДЮСШ та сільському голові Анатолію Стрільцю.

Олексій Чернета



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1317 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: День Народження:
alexNAvis(36)
Вітаємо!


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©