П`ятниця, 29-Березня-2024, 11:29| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Грудень » 8 » Токіо-2020 продовжує підготовку до Ігор, які відповідатимуть світу після корони
21:10
Токіо-2020 продовжує підготовку до Ігор, які відповідатимуть світу після корони
Організаційний комітет Токіо-2020 представив Виконавчому комітету Міжнародного олімпійського комітету ряд оновлень, присвячених заходам, пов'язаним з впливом COVID-19, оскільки вони готуються до проведення Ігор, що відповідатимуть світу після коронавірусу.

«У рамках заходів протидії COVID, МОК розробив, разом з Токіо-2020 та всіма іншими зацікавленими сторонами, включаючи, звичайно, Комісію атлетів, спільні керівні принципи, які повинні служити всім 206 національним олімпійським комітетам за основу на час перебування на Олімпійських іграх», відзначив після засідання президент МОК Томас Бах.

«Ми вважаємо, що це є абсолютно необхідним, тому що нам потрібно скоротити кількість мешканців в Олімпійському селищі, щоб мінімізувати ризик зараження COVID. Водночас ми хотіли зберегти досвід спортсменів. Ми хотіли збалансувати міркування щодо спортивних результатів, а також участі у церемонії відкриття».

У своїй презентації генеральний директор Токіо-2020 Тосіро Муто поділився з Виконавчим комітетом МОК останніми оновленнями щодо бюджету. Це відбулося після зустрічі з представниками столичного уряду Токіо та уряду Японії, на якій було узгоджено розподіл додаткових витрат через вплив пандемії COVID-19.

Муто також висвітлив COVID-19 у своєму резюме проміжного звіту щодо запропонованих контрзаходів для спортсменів, глядачів та персоналу Ігор. В рамках цих запропонованих заходів протидії COVID-19 МОК представив спільні керівні принципи, які застосовуються до всіх 206 національних олімпійських комітетів та олімпійської збірної біженців щодо періоду перебування в Олімпійському селищі. Їх метою є забезпечення того, щоб усі НОК мінімізували кількість жителів, які мешкають в селищі, тим самим зводячи до мінімуму ризики зараження COVID-19, при цьому дотримуючись балансу в питаннях, пов'язаних з виступами спортсменів, акліматизацією до Ігор та присутністю на церемоніях відкриття і закриття.

Керівні принципи настійно рекомендують НОКам адаптувати свою політику прибуття та від’їзду так, щоб спортсмени могли прибути в Олімпійське селище за п'ять днів до початку змагань та виїхати з нього максимум за два дні після їх завершення. Деякі винятки щодо періоду перебування будуть розглядатися відповідно до певних спортивних критеріїв.

Спортсмени займали центральне місце в процесі прийняття рішень щодо цих керівних принципів, а голова Комісії атлетів МОК Кірсті Ковентрі також була співголовою робочої групи з даногопитання. Було відзначено, що Комісія атлетів МОК повністю підтримує плани поставити здоров'я спортсменів на перше місце та адаптувати час перебування жителів в Олімпійському селищі.

Ці керівні принципи будуть опубліковані МОК і Токіо-2020 як частина серії «ігрових посібників» з січня 2021 року, при цьому кожен НОК буде відповідати за створення, поширення та забезпечення дотримання своєї відповідної політики прибуття та від'їзду на основі цих рекомендацій.

За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 358 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©