П`ятниця, 26-Квітня-2024, 18:02| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Травень » 13 » Стартував новий футбольний сезон на Борзнянщині
11:16
Стартував новий футбольний сезон на Борзнянщині
8 травня в Борзні відбулася фінальна гра розіграшу Кубку Борзнянського району з футболу. У турнірі стартувало 17 колективів, а ось право поборотися за почесний трофей отримали дві кращі команди: «Юність» Борзна та «Фортуна» Комарівка. Футболістів і численних вболівальників вітає голова районної федерації футболу Володимир Лозицький. Прапор змагань піднято. Звучить Гімн України і розпочинається футбольне дійство.
Ще за 40 хвилин до початку гри гравці «Фортуни» були вже на полі. Інтенсивна розминка свідчила про те, що команда просто горить бажанням здобути почесний трофей. На це були свої причини. Саме у 2014 році комарівці поступилися у фіналі тій же «Юності», а в минулому році несподівано вже на старті турніру програли борзнянській «Зміні». Отож мотивація у «Фортуни» була ще та. А склад який – Артем Лутченко, Олексій Мельниченко, Дмитро Романенко, Сергій Алаєв, Олександр Бабор, Володимир Менщик, Сергій Кабанець. Що не ім»я, то «зірка» принаймні обласного рівня.
Початок гри за «Фортуною». Команда повністю володіє ініціативою, контролює м»яч, діє академічно не форсуючи події. Темп гри не високий. «Юність» грає «від оборони» переходячи в контрвипади, проте загрози воротам суперникам практично не створює. А ось «Фортуна» навпаки раз за разом небезпечно атакує ворота суперника і вже в дебюті гри відкриває рахунок. Відзначається Сергій Алаєв. Швидкий гол, а йшла лише 12 хвилина гри, подіяв негативно на борзнянців. Гра команди повністю розладналася і ім»я переможця було відомо вже практично у першому таймі, коли рахунок став 3-0 ( забитими м»ячами відзначилися Олег Тимченко та ще раз Сергій Алаєв ). Треба віддати належне і «Юності». Поступаючись супернику у класі борзнянці у другому таймі зібралися, зіграли старанно і організовано і пропустили у свої ворота лише один м»яч. Красень-гол забив Сергій Кабанець.
Отож, володарем Кубку Борзнянського району з футболу 2016 року цілком заслужено стала комарівська «Фортуна».
Пам`ятний кубок та медалі футболістам вручили начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко, голова районної федерації футболу Володимир Лозицький, депутат обласної ради, помічник-консультант народного депутата України Олега Ляшка Анатолій Хавило.
Проте футбольний сезон лише набирає обертів. Вже цієї неділі стартує 56-й чемпіонат Борзнянського району, в якому візьме участь рекордна кількість команд -22. 10 колективів розіграють нагороди у вищій лізі, ще 12 – у першій. Звання чемпіона і призерів вболівальники узнають 2 жовтня, бо саме в цей день пройде заключний вісімнадцятий тур футбольного марафону.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1144 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©