П`ятниця, 26-Квітня-2024, 18:39| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Липень » 8 » Стартувала програма Молодого посла зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю Вуокатті 2021
08:27
Стартувала програма Молодого посла зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю Вуокатті 2021
Європейські Олімпійські Комітети запустили програму Молодого посла на зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль Вуокатті-2021.

Національні олімпійські комітети країн-учасниць відберуть по одному кандидату з числа юних спортсменів у віці від 18 до 25 років. Це мають бути молоді ентузіасти натхненні олімпійським рухом з хорошими комунікативними здібностями та міцними знаннями англійської мови, які вміють працювати як у команді, так і самостійно та мають високу мотивацію розвивати нові види діяльності у своїй країні.

З метою посилення олімпійських цінностей серед молодих спортсменів відповідно до рекомендацій Олімпійського порядку денного 2020 року освітня програма буде проводитися під егідою Комісії з питань олімпійської культури та спадщини ЄОК.

«Основні олімпійські цінності дружби, поваги та досконалості знову вкрай необхідні, і, отже, ця програма надзвичайно важлива не тільки для олімпійського руху, але й для інклюзивного майбутнього Європи», - зауважила голова Комісії Сюзанна Рахкамо.

Планується, що під час Вуокатті 2021, що проходитиме з 7 по 12 лютого 2021 року, на молодих послів Європейської Олімпії буде покладено три обов’язки:

- Фасилітатор: людина творча, відкрита, хороший слухач і вміє створювати дружню атмосферу. Разом з іншими членами команди фасилітатор (и) створюють навчальні ігри для спортсменів, представляючи заходи та пояснюючи цілі ігор.

- Репортер: людина, яка любить або має досвід роботи зі ЗМІ, з особливим акцентом на соціальні медіа. Основними видами діяльності репортера є: ведення інтерв'ю зі спортсменами; написання новин; створення та редагування фотографій та відеозаписів для соціальних мереж та активна роль у складі команди для створення плану комунікацій до, під час та після ЄЮОФ.

- Промоутер: екстравертна, доброзичлива людина яка є творчою та любить спілкуватися з людьми, яких ніколи раніше не зустрічала. Основними видами діяльності промоутера є: створення культурних програм з метою просування мультикультуралізму серед спортсменів та мотивація спортсменів брати участь у програмі Європейського молодого олімпійського посла.

Дізнатися більше про цю програму можна за посиланням https://www.eurolympic.org/wp-content/uploads/2020/07/EYOA_Brochure_web_light.pdf

Інформація з сайту: http://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 444 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©