Неділя, 28-Квітня-2024, 20:05| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Грудень » 10 » Срібнянщина щиро привітала "Оліміпійське лелеченя"
16:11
Срібнянщина щиро привітала "Оліміпійське лелеченя"
9 грудня Всеукраїнський спортивно-масовий захід "Олімпійське лелеченя" завітав у Срібнянський район Чернігівської області.
На базі спортивного залу дігтярівського професійного аграрного ліцею (який люб’язно надав у користування директор ліцею Михайло Володимирович Хитренко) пройшов другий тур заходу, в якому взяли участь п’ять команд загальноосвітніх шкіл району – "Юний олімпієць" з дігтярівської ЗОШ, команда «Дружба» з районного центру Срібне, команда «Орлята» з села Горобіївка, команда «Дружба» з села Поділ та команда «Олімпійська надія» з савинської ЗОШ.
Урочистим відкриттям з підняттям прапору України та виносу прапору НОК України розпочався спортивний захід. Організаторів, учасників та глядачів (а в залі зібралася вся початкова школа дігтярівської ЗОШ) привітали завідувач районним відділом освіти Анатолій Михайлович Семенко, начальник срібнянського районного осередку НОК України Сергій Іванович Шевченко, головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту Сергій Миколайович Лисенко та заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш.
Приємно, що музичними номерами учасників та гостей привітали переможці минулорічного обласного туру змагань «Олімпійське лелеченя» та свої побажання перемогти виразили школярі початкових класів дігтярівської школи.
Спортивна частина свята включала чотири конкурси – презентація команд, комбінована естафета, спортивна вікторина та гра «Арт-бол». Найсильнішими у естафеті та грі «Арт-бол» стали учасники команди «Юний олімпієць» У презентації – зразу три команди – «Юний олімпієць», «Дружба» зі Срібного та «Дружба» з Подолу набрали максимальну кількість балів. Найрозумнішими у спортивній вікторині виявилися учасники команди «Олімпійська надія» з савинської школи. Вже стає традицією для Срібнянщини, що перемогу в змаганнях виборює команда дігтярівської ЗОШ, яка і буде захищати честь свого району на обласному турі змагань.
Всі учасники змагань були нагороджені вимпелами з символікою «Олімпійського лелеченяти», солодощами від постійного спонсора районного відділу з питань сім’ї, молоді та спорту – приватного підприємця П.М. Кириченка. Переможці та призери були нагороджені грамотами районного осередку НОК України. І всі команди учасниці отримали нагороди від НОК України – спортивний інвентар: футбольні, волейбольні, гандбольні м’ячі та набори для гри в бадмінтон та теніс.
Спортивне свято на Срібнянщині подарувало радість та позитивні емоції всім учасникам та глядачам.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1419 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©