Четвер, 28-Березня-2024, 15:03| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Червень » 11 » Сергій Бубка взяв участь у роботі 50-ї Генеральної Асамблеї Європейських Олімпійських Комітетів
18:59
Сергій Бубка взяв участь у роботі 50-ї Генеральної Асамблеї Європейських Олімпійських Комітетів
Сьогодні в Афінах стартувала Генеральна Асамблея Європейських олімпійських комітетів. Участь у 50-тому за ліком форумі, разом з представниками олімпійських комітетів з 49 країн континенту, взяв президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Протягом двох днів олімпійська спільнота Європи розгляне ряд важливих тем щодо діяльності ЄОК, останнього періоду підготовку до проведення Олімпійських ігор у Токіо, організацію та проведення Європейських ігор Краків-Малопольська-2023, а також Європейських юнацьких олімпійських фестивалів, заслухає звіт про Стратегічну програму ЄОК на 2030 рік, а на завершення проведе голосування за організатора 51-ї Генеральної Асамблеї ЄОК у 2022 році.

Ключовим питанням першого дня засідання стали вибори президента ЄОК та нового складу Виконкому. За підсумками голосування дев’ятим президентом ЄОК було обрано очільника НОК Греції Спіроса Капралоса.

«Я дуже пишаюся тим, що працюю в ЄОК як член виконавчого комітету і мати можливість керувати Виконавчим комітетом від імені Національних олімпійських комітетів Європи – велика честь. Ваша підтримка для мене так багато значить. Я буду зацікавленим, відкритим і прозорим президентом для всіх країн», - наголосив Спірос Капралос після оголошення результатів.

Сергій Бубка від імені Олімпійської родини України подякував попередньому складу ЄОК, привітав нових членів Виконкому на чолі з новообраним президентом Капралосом та побажав успішної реалізації амбітних планів щодо розвитку й популяризації олімпійського руху й спорту, висловивши надію на тісну співпрацю.

«Незалежно від того, до якої частини Європи ми належимо ми маємо бути консолідованими та гнучкими перед викликами та змінами, що несе сьогодення, аби стати найсильнішим, найуспішнішим континентом світової олімпійської родини», - наголосив президент НОК України, звертаючись до учасників ювілейного засідання Асамблеї ЄОК.






За інформацією:http://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 274 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©