П`ятниця, 29-Березня-2024, 11:51| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Листопад » 12 » Сергій Бубка: «НОК України радий другий рік поспіль успішно виступати національним координатором Європейського тижня спорту»
09:58
Сергій Бубка: «НОК України радий другий рік поспіль успішно виступати національним координатором Європейського тижня спорту»
На цьому наголосив президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка під час виступу на третьому експертному онлайн семінарі Єврокомісії, який зібрав національних координаторів з усіх країн Старого Світу і був присвячений підведенню підсумків Європейського тижня спорту.

Сергій Бубка нагадав присутнім, що попередній представницький форум Єврокомісії минулого року гостинно приймала столиця Україна і проведення семінару отримало високі оцінки від міжнародної спільноти.

«Мені дуже приємно виступити Послом Європейського тижня спорту в Україні. Проведення подібних заходів сприяє популяризації здорового способу життя, олімпійського руху та принципів і цінностей олімпізму. Ми вперше зіткнулися з такою проблемою як пандемія, але наше майбутнє залишилось в наших руках. Спортивна сім’я знає, що легких шляхів до вершини не буває й, незважаючи ні на що, ми продовжили рух вперед», - зауважив Сергій Бубка.

«Адаптуючись до нових умов, НОК України знайшов нові ефективні форми і завдяки сучасним технологіям, тенденціям успішно трансформував повсякденну діяльність як онлайн, так і офлайн», - наголосив президент НОК.

Нагадаємо, Європейський тиждень, заснований Європейською комісією з метою залучення людей незалежно від віку, статі, статусу та рівня фізичної підготовки до активного та здорового способу життя, фізичної активності, європейської інтеграції.

Україна долучилась до цього європейського свята спорту кілька років тому і вже вдруге Олімпійський комітет виступив національним координатором цієї ініціативи в країні.

Попри карантинні обмеження, святкування в Україні було насправді масштабним та протягом двох місяців охопило всі куточки України. Відбулася ціла низка активностей. У всіх регіонах у дошкільних та загальноосвітніх закладах, спеціалізованих спортивних школах, ДЮСШ, коледжах та вишах під гаслом «#BeActive!» проходили Олімпійські уроки, а у соціальних мережах відбувались щоденні прямі ефіри провідних олімпійців з різних видів спорту, які розкривали особливості своїх видів спорту, проводили цікаві вікторини та розіграші тощо. У рамках Європейського тижня через 9 регіонів країни пройшов Європейський пробіг заради миру, а мотивували громадян до занять фізичною культурою і спортом та активного способу життя спеціально виготовлені НОК мотиваційні відео фільми за участю зірок спорту та шоу-бізнесу.

За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 369 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©