Четвер, 25-Квітня-2024, 17:54| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Грудень » 22 » Президент МОК Томас Бах надіслав вітання НОК України з нагоди 30-річчя заснування
18:11
Президент МОК Томас Бах надіслав вітання НОК України з нагоди 30-річчя заснування
Шановні олімпійські друзі! З нагоди 30 - річчя Національного олімпійського комітету України, я хотів би передати вам мої щирі вітання з цією важливою віхою.

Ви можете з гордістю озирнутися на тридцять років прогресу та неймовірних спортивних успіхів. Українські спортсмени створили спортивну історію своїми видатними виступами. З великою кількістю виграних олімпійських медалей ваші спортсмени знаходяться в центрі цієї історії успіху. Перш за все, ваші спортсмени стали чемпіонами у серцях ваших людей, принесли гордість і радість вашій країні та надихнули молоде покоління вірити у свої мрії та своє майбутнє.

Хто краще уособлює цю історію успіху, ніж президент Національного олімпійського комітету України та його попередник, олімпійські чемпіони Сергій Бубка та Валерій Борзов. Потужне партнерство, яке ми сьогодні маємо в Міжнародному олімпійському комітеті з Україною, можливе лише завдяки важливій роботі Національного олімпійського комітету. Під великим керівництвом Президента Сергія Бубки Національний олімпійський комітет України пропагує роль спорту в суспільстві та поширює олімпійські цінності досконалості, дружби та солідарності по всій країні.

Наше партнерство - ще одне відображення того, що ми бачили протягом останніх тижнів та місяців глобальної пандемії коронавірусу: будь то спорт чи багато життєвих викликів, ми завжди сильніші разом. У такі важкі часи нам як ніколи потрібні наші спільні олімпійські цінності. Навіть, хоча ця криза ще далеко не закінчена, я сподіваюся, що ми вже засвоїли один важливий урок: нам потрібна більша солідарність. Більше солідарності в суспільствах і більше солідарності серед суспільств. Солідарність - це серце Олімпійських ігор, які об’єднують світ у всьому його різноманітті. Ми скоро святкуватимемо цю демонстрацію солідарності на перенесених Олімпійських та Паралімпійських іграх у Токіо 2020. Коли 206 національних олімпійських комітетів та олімпійська збірна МОК біженців прибудуть разом у Токіо в липні наступного року, це буде потужним посланням солідарності, стійкості та єдності людства у всьому нашому різноманітті. Український НОК є невід'ємною частиною цієї олімпійської спільноти і ось чому ваша 30-та річниця буде сильним сигналом надії та впевненості у завтрашньому дні.

Від імені всього Олімпійського руху дякую за 30 років дружби і бажаю всім вам всього найкращого протягом наступних 30 років і далі.


За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 387 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©