Середа, 08-Травня-2024, 19:31| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Червень » 8 » «Особливий день для особливих дітей» було проведено в Чернігові
07:41
«Особливий день для особливих дітей» було проведено в Чернігові
За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України та міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на гребній базі КДЮСШ-1 Чернігівської міської ради було організовано та проведено «Особливий день для особливих дітей» - справжнє свято спорту для дітей спеціальних шкіл І, ІІ та ІІІ ступенів під гаслом «Ти зможеш, якщо я зміг», присвяченого Всесвітньому Дню захисту дітей.
На урочистому відкритті у вітальному слові відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш звернулася до учасників змагань: «Ви не такі, як усі, ви кращі, ніж усі. Адже показуєте приклад, як треба переборювати всі життєві труднощі. Ви є справді сильні духом». Учасників заходу привітали директор міського центру «Спорт для всіх» Дмитро Пиріжок та директор КДЮСШ – 1 Сергій Романчук.
Більше 150 дітей з особливими потребами, представників Чернігівської спеціальної школи І-ІІ ст., Чернігівської спеціальної школи І-ІІІ ст., громадської організації дітей – інвалідів «Голос батьків», Чернігівського міського громадського об’єднання інвалідів «Шанс», обласної дитячо – юнацької спортивної школи інвалідів, стали учасниками заходу.
Доки захопливі спортивні змагання проходили на суші: стрибки, подолання перешкод, перетягування канату, наймолодших дітей казковою програмою розважали аніматори та всіх бажаючих пригощали солодкою ватою і дарували твістінг, завдяки благодійному фонду народного депутата України Владислава Атрошенка «Поліський оберіг».
Під пильним наглядом вихователів і спортсменів – веслувальників вперше в житті діти обмежені в пересуванні змогли покататися на човнах-драконах.
Після активно проведеного часу організатори запросили дітей, вихователів та батьків на смачний обід – уху, кашу, пиріжки та компоти та приємні солодкі подарунки.
Зі сльозами на очах висловлювали вдячність організаторам педагоги, громадські активісти та батьки дітей з особливими потребами. Всі глядачі та учасники отримали велике задоволення від дружнього спілкування.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 902 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©