Середа, 24-Квітня-2024, 07:08| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Липень » 20 » Оргкомітет Токіо-2020 оголосив про збереження об’єктів для проведення Олімпійських ігор та підтвердив розклад змагань
09:46
Оргкомітет Токіо-2020 оголосив про збереження об’єктів для проведення Олімпійських ігор та підтвердив розклад змагань
Під час віртуальної сесії Міжнародного олімпійського комітету Оргкомітет Токіо-2020 оголосив, що всі об’єкти, призначені для Ігор 2020 року, були збережені на наступний рік, і підтвердив розклад спортивних змагань.

Поки підготовка продовжується, ці рішення підкреслюють прогрес, досягнутий у сучасних безпрецедентних обставинах, з міцною єдністю зацікавлених сторін, які беруть участь у плануванні і проведенні Ігор наступного року. Про це наголосив було президент Оргкомітету Йоширо Морі та його генеральний директор Тоширо Муто.

У своєму звіті до сесії МОК вони підтвердили, що всі 43 місця проведення змагань, Олімпійське селище, Міжнародний центр мовлення і Головний прес-центр будуть використовуватися для Олімпійських ігор у 2021 році. Токійські організатори також відзначили, що розклад змагань вцілому не зазнав змін.

«Олімпійське селище - пульсуюче серце Олімпійських ігор, а місця проведення - їх душа. Я радий, що Селище і інші олімпійські об’єкти були підтверджені на наступний рік. Це означає, що спортсмени отримають цей унікальний досвід. Спортсмени з усього світу будуть жити разом під одним дахом в Олімпійському селищі, разом обідати, разом святкувати, разом обговорювати і формувати ці унікальні олімпійські спільноти. Те, що Токіо-2020 зміг домогтися цього і підтвердити графік змагань, незважаючи на надзвичайні обставини, свідчить про роботу Об'єднаного наглядового комітету, очолюваного Джоном Коутсом і Йоширо Морі » , - зауважив президент МОК Томас Бах.

«Залишився всього один рік, попереду нас чекає гігантське завдання. З нашими японськими партнерами і друзями ми згодні з тим, що нам необхідно адаптувати планування Олімпійських ігор Токіо-2020 до вимог глобальної кризи, зберігаючи при цьому унікальний дух і ідею, які визначають нашу місію. Ми працюємо над тим, щоб оптимізувати процеси і послуги, не зачіпаючи спорт і спортсменів. Таким чином, ми можемо разом з Організаційним комітетом перетворити ці перенесені Олімпійські ігри Токіо-2020 на безпрецедентне свято єдності і згуртованості людства, зробивши їх символом стійкості і надії. Показуючи, що ми сильніші разом » .

У свою чергу Йоширо Морі прокоментував: « Я вірю, що момент, коли спортсмени по всьому світу вийдуть з цього довгого темного тунелю, щоб зібратися на Ігри, стане моментом щирої і безцінної радості. Я не сумніваюся, що люди у всьому світі знайдуть це видовище глибоко зворушливим. Ми й надалі будемо робити все можливе, щоб Ігри в Токіо мали особливу цінність як символ єдності та солідарності у подоланні кризи COVID-19. Наступного тижня, 23-го, за рік до Ігор, ми плануємо надіслати спортсменам повідомлення солідарності, надії та мужності на Ігри наступного року».

Керівництво Токіо-2020 використало цю можливість для висвітлення позиціонування, принципів перепланування та дорожньої карти Ігор, вперше представлених Виконкому МОК минулого місяця. Позиціонування та принципи ставлять спортсменів та спорт в центр планів Токіо-2020, і вирішують бажання спростити та оптимізувати підготовку та проведення Ігор. Дорожня карта окреслює ключові заходи, ініціативи та основні етапи до часу проведення Ігор у 2021 році.

Сесія МОК також отримала оновлену інформацію про заходи, що вживаються для спрощення та оптимізації Ігор, за підтримки всіх партнерів з Оргкомітету Токіо-2020 і Координаційної комісії. Ці групи продовжують аналізувати можливості для оптимізації і раціоналізації масштабу Ігор і рівнів їх обслуговування.

Крім того, оскільки велика частина світу продовжує стикатися з невизначеністю глобальної пандемії COVID -19, «Цільова група для всіх партнерів», в яку входять експерти з ВООЗ та місцевих органів влади Японії, продовжує консультувати організаторів Ігор . Розробляються заходи з протидії COVID -19. Головним пріоритетом залишається той, який вже був встановлений до прийняття рішення про відкладення Ігор - зберегти здоров'я всіх учасників Олімпійських ігор.

Наступна важлива віха для організаторів відбудеться 23 липня, коли виповниться рік до початку Олімпійських ігор Токіо-2020. З цієї нагоди заплановано низку заходів, включаючи запуск кампанії олімпійського бренду # StrongerTogether, який має на меті відзначити важливість солідарності та єдності в ці важкі часи, визнаючи силу спорту і, зокрема, Олімпійських ігор для об'єднання людей. Заходи, що будуть транслюватися онлайн, будуть он зосередженим навколо олімпійського вогню, стійкості та міцності спортсменів під час їх підготовки до Ігор. Це захід буде доповнено ексклюзивною медіа-подією в Токіо, яка відзначатиме один рік до початку Ігор.

Інформація з сайту: http://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 432 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©