П`ятниця, 19-Квітня-2024, 09:54| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Червень » 17 » Опублікована третя версія посібника заходів щодо проведення безпечних та успішних Ігор Токіо-2020
08:27
Опублікована третя версія посібника заходів щодо проведення безпечних та успішних Ігор Токіо-2020
Міжнародний Олімпійський Комітет (МОК), Міжнародний Паралімпійський Комітет (МПК) і Організаційний комітет Олімпійських та Паралімпійських ігор Токіо-2020 (Токіо-2020) сьогодні почали публікацію третьої та останньої версії Посібника заходів щодо проведення безпечних та успішних Ігор Токіо-2020.

Ці вказівки, які є ключовою частиною загальних контрзаходів та містять детальні відомості про кожну ключову групу зацікавлених сторін, щоб допомогти їм завершити підготовку до поїздки та перебування в Токіо під час Олімпійських та Паралімпійських ігор.

«Посібники є результатом тісної річної співпраці з провідними науковими експертами та установами, спортивними організаціями та нашими партнерами в Японії. Тепер усі знають правила. Дуже важливо, щоб заходи, викладені в Посібниках, дотримувались, щоб зробити Ігри безпечними та захищеними для всіх учасників Ігор та жителів Японії», - відзначив після запуску Посібника виконавчий директор Олімпійських ігор МОК Крістоф Дубі.

Одне з ключових оновлень третьої версії Посібника стосується додаткової інформації щодо відповідності. Під час Міжнародного форуму спортсменів та за погодженням з Національними олімпійськими комітетами, спортсмени та збірні команди виявили тверду рішучість дотримуватися правил, викладених у Посібниках. У третю версію було включено коло потенційних санкцій, які може накласти МОК (для Олімпійських ігор) та МПК (для Паралімпійських ігор), щоб забезпечити прозорість для зацікавлених сторін та учасників Ігор.

В оновленій версії Посібників висвітлюється, що можуть також застосовуватися заходи або санкції, накладені відповідною організацією або компетентними японськими органами відповідно до їх відповідних норм та правил.

Оскільки спортсмени та інші основні групи зацікавлених сторін щодня будуть проходити тестування протягом усього періоду перебування в Токіо, надаються подальші оновлення щодо процесу тестування та процедур для позитивних випадків.

Посібники можна завантажити за наступним посиланням:https://olympics.com/ioc/tokyo-2020-playbooks,що опублікують для спортсменів та офіційних осіб команд - 15 червня; мовників та преси - 16 червня, маркетингових партнерів й міжнародних федерацій - 18 червня, Олімпійської родини та персоналу - 22 червня.


За інформацією: http://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 336 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©