Субота, 20-Квітня-2024, 13:27| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Листопад » 4 » Олімпійці Чернігівщини приєднались до акції «Створюємо ліси разом»
14:20
Олімпійці Чернігівщини приєднались до акції «Створюємо ліси разом»
Регіональним олімпійським осередком Чернігівщини реалізовано Всеукраїнський захід Національного олімпійського комітету України #OlympicLab «Екологічний модуль» на території ДП «Городнянського лісового господарства» відбулася акція «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента України «Зелена країна».

На акцію прибули заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Віктор Смаль, заступник голови Чернігівської облдержадміністрації, голова постійної комісії обласної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики Дмитро Іванов, начальник Чернігівського ОУЛМГ Сергій Аніщенко та Городнянський міський голова Андрій Богдан.

Свій невеличкий вклад в озелені країни зробили: перший заступник голови обласної ради, перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, учасниця трьох зимових Олімпіад, заслужена майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш; український боксер, учасник Ігор ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, фіналіст Всесвітньої серії боксу, чемпіон Всесвітньої Універсіади, бронзовий призер чемпіонату Європи Дмитро Митрофанов; стипендіат Національного олімпійського комітету України Юлія Синявська та юний боксер, призер та переможець Всеукраїнських турнірів Артем Лемеш.

Ця ініціатива складається з двох частин: висадка одного мільярду нових дерев за три роки, а друга – це збільшення площі лісів на один мільйон гектарів за десять років. Станом на 30 жовтня висаджено вже 22 мільйони дерев.

Ніна Лемеш підкреслила, що життя громад тісно пов’язане з лісовою галуззю. Адже місцеві бюджети наповнюються за рахунок виробничої діяльності лісогосподарських підприємств. А це – практично вся наша соціальна сфера: дороги, школи, ФАПи… А, оскільки зараз уже розпочався опалювальний сезон, то саме дровами, а не дорогим газом, опалюються, в основному, і заклади соціальної сфери, й оселі багатьох мешканців Чернігівщини.

Отже, після майстер-класу з садіння лісу й інструктажу з охорони праці та техніки безпеки, який провів головний лісничий ДП «Городнянське лісове господарство» Максим Левкович, було висаджено 2,1 гектара сосни і берези.

Учасники акції закликали всіх мешканців області бути небайдужими до нашого довкілля, щоб спільними зусиллями істотно збільшити лісистість Чернігівщини та всієї України!












QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 371 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©