П`ятниця, 29-Березня-2024, 09:23| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Березень » 15 » Олена Костевич та Ігор Чередінов отримали нагороди від НОК України
17:07
Олена Костевич та Ігор Чередінов отримали нагороди від НОК України
Сьогодні, 15 березня, під час прес-конференції з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки свої нагороди отримала найкраща спортсменка лютого – срібна призерка чемпіонату Європи з кульової стрільби Олена Костевич.
Досить логічно, що саме Олену було визнано найкращою, адже її досягнення в олімпійських номерах програми стали найвищими у попередньому місяці.
Для Олімпійської чемпіонки Афін-2004 ця церемонія не є новою, в травні 2011 року Олені вже вручали нагороду «найкращої спортсменки» за версією Національного олімпійського комітету України.
«Приємно, коли спортсмени досягнувши вершини спортивного Олімпу знаходять в собі сили, мотивацію і демонструють високі результати протягом не одного сезону», - підкреслив під час вручення диплому, статуетки та грошової винагороди президент НОК України Сергій Бубка.
Керманич Національного олімпійського комітету побажав Олені продовжити успішну ходу і підійти до Олімпійських ігор в Лондоні у найкращій своїй формі.
Приємно, коли у тандемі спортсмен-тренер панують взаєморозуміння і довіра, тоді й поставлені цілі досягаються. Яскравим прикладом таких гармонійних відносин є дует Костевич – Чередінов. Ігор Борисович, який є особистим тренером «найкращої спортсменки місяця», вже 13 років працює з Оленою виводячи її на нові й нові вершини.
Сергій Бубка подякував і президенту Федерації стрільби України Олегу Волкову за ту роботу, яку він проводить щодо популяризації цього виду спорту в нашій країні. Не залишилась не помічена і робота Чернігівського обласного відділення НОК України та ФСТ «Колос», які постійно піклуються підготовкою Олени. Без перебільшення, планомірна робота всього колективу дає помітні плоди. 8 спортсменів отримали перепустки на Ігри XXX Олімпіади в Лондоні. Тож нам є за кого вболівати і кого підтримувати!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Здобутки чернігівців | Переглядів: 1842 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©