Четвер, 25-Квітня-2024, 11:17| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Листопад » 20 » Олена Костевич – краща спортсменка жовтня!
18:23
Олена Костевич – краща спортсменка жовтня!
Вже сьомий рік поспіль Національний олімпійський комітет України продовжує традицію започатковану у 2005-му – нагородження найкращого спортсмена місяця.
Олімпійська чемпіонка з кульової стрільби Олена Костевич з Чернігова вже вдруге у цьому році визнається Національним олімпійським комітетом України найкращою спортсменкою місяця.
Взагалі сезон 2012 року став для Олени напрочуд вдалим. «Срібло» чемпіонату Європи, дві бронзові медалі Ігор XXX Олімпіади в Лондоні й прекрасне його завершення – перемога у фіналі Кубка світу.
«Важко піднятись на вершину, але в двічі важче утриматись на ній. Ваш успіх – яскраве тому підтвердження. Ви не лише знову стали найкращою, а й гідно справились зі своєю місією - захистити титул, здобутий у 2011-му», - наголосив президент НОК України Сергій Бубка під час нагородження і вручення диплому, статуетки та грошової винагороди.
Головний олімпієць країни висловив сподівання побачити Олену і порадіти її успіхам в олімпійському Ріо-де-Жанейро-2016.
В свою чергу Олена Костевич подякувала за нагороду і визнання. «Дуже важливо, що після визнання тебе найкращою у світі, у себе на батьківщині, про тебе теж не забувають», - поділилася найкраща спортсменка жовтня.
«Приємно, коли між тренером і спортсменом є повне взаєморозуміння. Тому й результати не залишають себе довго чекати.
Олена та її наставник – Ігор Чередінов, який визнаний найкращим тренером жовтня, вже 14 років працюють разом. Можна лише побажати подальших успіхів цьому дуету і нових спортивних перемог», - відзначив головний олімпієць країни.
«Ми грамотно розподілили сили протягом усього сезону, що дало нам можливість на усіх важливих змаганнях демонструвати максимальні результати», - поділився секретами успіху найкращий тренер жовтня.
«Стабільно високі результати – перемоги на Олімпійських іграх, чемпіонатах світу, Європи говорять про те, що є єдина команда професіоналів. Хочу подякувати усім, й зокрема президенту Федерації стрільби України Олегу Волкову, за самовіддану роботу», - підкреслив Сергій Бубка.
Заслужені слова вдячності пролунали і на адресу Чернігівського обласного відділення НОК України, фізкультурно-спортивних товариствам, які захищає Олена – «Колос» та «Динамо», за постійну підтримку та допомогу у підготовці олімпійців.
«Впевнений, що така злагоджена робота стане запорукою нових яскравих перемог», - додав на завершення церемонії нагородження Сергій Бубка.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Здобутки чернігівців | Переглядів: 1043 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©