Вівторок, 16-Квітня-2024, 19:58| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Грудень » 30 » Ніна Лемеш та Ольга Бібік поділилися з чернігівськими школярами секретами лідерства та спортивних перемог
17:24
Ніна Лемеш та Ольга Бібік поділилися з чернігівськими школярами секретами лідерства та спортивних перемог
З нагоди відзначення 30-річчя Національного олімпійського комітету України 24 грудня в Чернігівській обласній раді спільно з регіональним олімпійським осередком Чернігівщини проведено Всеукраїнський захід НОК України та Coca-Cola Foundation #OlympicLab за модулем «Чат з чемпіонами та навички лідерства» за участі учнів 7-Б класу спеціалізованої загальноосвітньої школи №2 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов та їх класного керівника Оксани Коваленко.

Спікерами зустрічі стали перший заступник голови обласної ради, перший заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області Ніна Лемеш та депутат обласної ради Ольги Бібік - знані спортсменки Чернігівщини, які нині відстоюють інтереси жителів громад у найвищому представницькому органі Придесення.

Ніна Лемеш, яка є відомою українською біатлоністкою, заслуженим майстром спорту України з біатлону, багаторазовою чемпіонкою та призеркою чемпіонатів світу, Європи та Кубків світу з біатлону, учасницею Олімпійських ігор в Наґано, Солт-Лейк-Сіті та Турині, поділилась своїми спогадами та цікавими епізодами про участь у престижних спортивних турнірах.

У свою чергу майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, бронзова призерка чемпіонату Європи, учасниця Ігор ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро Ольга Бібік розповіла про головні віхи своєї спортивної кар’єри, враження від участі в головних спортивних змаганнях чотириріччя та цікаві олімпійські традиції.

Як зазначалося під час зустрічі, спорт загартовує не лише тіло, а й характер і волю, дає можливість людині рухатись далі, самовдосконалюватися та реалізувати себе в різних сферах життя.

Діти із великою цікавістю слухали відомих атлеток, а нині успішних публічних діячок, задавали їм питання та розповідали про свої спортивні успіхи.








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 340 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©