Неділя, 28-Квітня-2024, 22:22| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Вересень » 10 » Напередодні свята у Чернігові відзначили спортивних активістів області
09:08
Напередодні свята у Чернігові відзначили спортивних активістів області
Зустріч голови облдержадміністрації, голови відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області Валерія Куліча зі спортивним активом області з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулася 9-го вересня, у Чернігівській ОДА.

Спільно з головою обласної ради Ігорем Вдовенком та директоркою департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніною Лемеш Валерій Куліч привітав причетних до свята і вручив відзнаки й нагороди кращим із когорти фізкультурно-спортивного активу.

Директорка департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА відзначила високу активність і результативність спортсменів області на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

«Протягом одного тільки 2015-го року представники Чернігівщини у складі збірної команди України завоювали на міжнародних змаганнях 68 медалей з олімпійських та 19 з не олімпійських видів спорту, на п’єдестал пошани чемпіонатів України минулоріч наші земляки піднімалися 377 разів, – підсумувала Ніна Лемеш. – Сьогодні ж ми зібралися для того, щоб подякувати всім причетним за внесок у розвиток фізичної культури і спорту».

Наступним до слова був запрошений голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, який, крім виконавчої влади в області, очолює також і регіональний осередок Національного олімпійського комітету.

«Шановна спортивна родино, – розпочав він, – саме таким чином вважаю доцільним звертатися, адже з багатьма з вас уже не один рік поспіль ми разом займаємося розвитком спорту. Дійсно, спортивна інфраструктура області перебуває у доволі тяжкому стані. Але розвиток фізкультури і спорту є одним із безумовних пріоритетів у роботі влади».

Далі голова ОДА, зокрема, сповістив про те, що напередодні було завершено проектні роботи з реконструкції стадіону «Юність» у Чернігові та розпочато консультації щодо можливості спорудження спортивно-стрілецького комплексу. Валерій Куліч запевнив, що значні ресурси профільних структур виконавчої влади, як державного, так і місцевого рівня, нині спрямовуються саме на розв’язання поточних проблем матеріально-технічного забезпечення та розробку комплексних проектів інфраструктурного розвитку. Голова ОДА висловив переконання, що спільними зусиллями цих установ, Національного олімпійського комітету, місцевих громад і приватних партнерів вдасться створити якісно нову базу, яка дасть змогу якнайповніше розкрити потенціал спортсменів Чернігівщини і популяризувати здоровий спосіб життя. Також, звісно, Валерій Куліч привітав фізкультурно-спортивний актив області зі святом, побажав здійснення планів та задумів.

Після вітального слова голова Чернігівської ОДА вручив державні нагороди і відзнаки обласного рівня.

Грошовими винагородами, згідно з договором про співпрацю відділення НОК України в Чернігівській області та приватизованого акціонерного товариства «Чернігівський автозавод», за участі голови правління підприємства Валерія Купцова відзначено чемпіонів, призерів чемпіонатів Європи, світу серед дорослих, юніорів і юнаків та ветеранів спорту – переможців, призерів міжнародних змагань і їхніх тренерів.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 936 | Додав: shelkovaya | Теги: НОК, деньфізкультури, нагороди, деньспорту, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©