Четвер, 28-Березня-2024, 16:41| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Грудень » 30 » Нагородження фіналістів Всеукраїнського 21-денного олімпійського челенджу
16:53
Нагородження фіналістів Всеукраїнського 21-денного олімпійського челенджу
Нещодавно в Чернігівській обласній раді вітали фіналістів Всеукраїнського 21-денного олімпійського челенджу з нагоди 30-річчя заснування Національного олімпійського комітету України.

У залі президії представницького органу Придесення перший заступник голови обласної ради, перший заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області Ніна Лемеш разом із депутатом обласної ради, майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Ольгою Бібік зустрілися із учнями 7-Б класу спеціалізованої загальноосвітньої школи №2 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов та класним керівником Оксаною Коваленко.

Саме ці активні школярі наприкінці листопада ініціювали проведення Всеукраїнського 21-денного олімпійського челенджу з нагоди 30-річчя заснування Національного олімпійського комітету України.

Щодня хлопці і дівчата виконували три вправи, які для них розробили відомі чернігівські атлети - майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, бронзова призерка чемпіонату Європи, учасниця Ігор ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро Ольга Бібік та майстер спорту України міжнародного класу з боксу, учасник Ігор ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро, фіналіст Всесвітньої серії боксу, чемпіон Всесвітньої Універсіади, бронзовий призер чемпіонату Європи та володар поясу WBO Oriental Дмитро Митрофанов.

Діти робили відеозапис своїх занять і обов’язково розміщували його в соціальних мережах із хештегами #marafon_school2 #olympic_challenge #30_years_of_the_NOC.

Як зауважила Ніна Лемеш, ініціативу активних і спортивних школярів Чернігова, які об’єдналися в команду «Неймовірні», підтримали не лише на рівні області, а й запросили до участі в марафоні учасників з усіх куточків України.

Присвятили проведення цього заходу 30-й річниці з дня заснування Національного олімпійського комітету України.

Принагідно перший заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області розповіла присутнім про Національний олімпійський комітет України та основні напрями діяльності цієї організації фізкультурно-спортивного спрямування щодо забезпечення розвитку олімпійського рух в Україні. До речі, Ніна Лемеш є відомою українською біатлоністкою, заслуженим майстром спорту України з біатлону, багаторазовою чемпіонкою та призеркою чемпіонатів світу, Європи та Кубків світу з біатлону, учасницею Олімпійських ігор в Наґано, Солт-Лейк-Сіті та Турині.

Як зазначалося, термін 21 день для спортивного челенджу було обрано не випадково, адже, на думку психологів, саме цей час потрібен людині для формування і закріплення нової звички.

Коментуючи важливість проведення олімпійського марафону, Ніна Лемеш заначила:

- Зараз учні змушені навчатись дистанційно, проводити багато часу вдома, працюючи онлайн за комп’ютером, через що вони менше рухаються та рідко бувають на вулиці. Однак для того, щоб зростати здоровими та повними сил, треба бути рухливими та робити фізичні вправи.

Ніна Лемеш та Ольга Бібік привітали 14-х фіналістів дитячого олімпійського марафону та вручили юним переможцям, які старанно виконували всі завдання, пам’ятні сувеніри від Національного олімпійського комітету України.

У свою чергу діти розповіли про те, що їх надихнуло та мотивувало взяти участь в спортивному заході, чи продовжують займатись вправами після завершення марафону, поділились своїми враженнями від виконання щоденної розминки.










QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 331 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©