Вівторок, 14-Травня-2024, 00:10| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2023 » Серпень » 30 » На запрошення Івана Крулько представники Міжнародної спілки біатлоністів приїхали аби висловити свою підтримку нашій країні.
13:11
На запрошення Івана Крулько представники Міжнародної спілки біатлоністів приїхали аби висловити свою підтримку нашій країні.
Іван Крулько: " Як Президент Федерації Біатлону маю за честь вітати в Україні Президента IBU Олле Далін та Генерального секретаря IBU Макс Кобб. На моє особисте запрошення, високі представники Міжнародної спілки біатлоністів приїхали із робочим візитом аби висловити свою підтримку нашій країні. Перш за все, ми ставимо перед собою мету зробити біатлон спортом номер один серед зимових видів, а Україну - країною, яка у майбутньому прийматиме біатлонні змагання міжнародного рівня. Першим місцем візиту стала Буча, де у майбутньому буде побудований спортивний комплекс, на якому будуть тренуватися біатлоністи. Я вдячний меру міста Анатолію Федоруку за ініціативу у розвитку біатлону. Також мали зустріч із Міністром молоді та спорту та головою НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team Вадим Гутцайт. Обговорили перспективи нашої країни як «господарки» європейських та міжнародних змагань. Отримали беззаперечну підтримку від Олле Даліна та Макса Кобба у питаннях недопуску росіян та білорусів до міжнародних змагань. Мали важливу зустріч із Першим заступником Голови Верховної Ради України Олександром Корнієнком. Ми ще раз висловили свою вдячність IBU за те, що твердо стоять на позиціях підтримки України і за те, що виключили федерації росії та білорусі з міжнародного союзу. Тим самим унеможливили спроби країни агресора впливати на міжнародний біатлонний порядок денний. І завершили свій робочий візит ми у Чернігові. Де Олле Далін та Макс Кобб на власні очі могли бачити, що лишилося від бази у Чернігові. І це було дуже важливо. Ми дійшли згоди у тому, що маємо не просто відбудувати те, що було зруйновано, а зробити це на порядок краще. Аби на Чернігівщині зросло ще не одне покоління біатлоністів. І саме для того, щоб вже сьогодні діти мали можливість тренуватися, ми передали пневматичні гвинтівки. Окремо дякую голові Військово-цивільної адміністрації Viacheslav Chaus за підтримку, першому заступнику голови Чернігівської обласної ради Nina Lemesh за організацію та ініціативність. І, звісно ж, я дякую Олле Далін та Максу Коббу за те, що знайшли час та сміливість приїхати до нас! Вірю і знаю, що об‘єднавши зусилля ми втілимо в життя усе задумане!"


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 95 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Серпень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©