П`ятниця, 03-Травня-2024, 04:17| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Жовтень » 8 » На Чернігівщині тривають урочисті заходи, присвячені 30-й річниці створення НОК України та 20-річчю Відділення НОК України в Чернігівській о
13:49
На Чернігівщині тривають урочисті заходи, присвячені 30-й річниці створення НОК України та 20-річчю Відділення НОК України в Чернігівській о
Президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка з робочим візитом відвідав Чернігівщину.

У супроводі голови відділення НОК України в Чернігівській області Валерія Куліча, він провів зустріч з обласною владою, обговоривши нагальні питання розвитку спорту й олімпійського руху в регіоні з головою обласної ради Оленою Дмитренко, головою обласної державної адміністрації В'ячеславом Чаусом та першим заступником голови обласної ради, заступником голови регіонального олімпійського осередку Ніною Лемеш.

«Україна – дуже спортивна держава, яка має талановиту націю. Чернігівщина знана багатою історією і славна видатними олімпійцями, тому важливо це зберігати та примножувати, виховуючи здорову націю і нове покоління чемпіонів», - наголосив Сергій Бубка.

Він також відзначив глибоке розуміння і підтримку спорту від Президента України Володимира Зеленського, про що свідчать, зокрема, започатковані стратегічні Всеукраїнські програми «Велике будівництво» і «Здорова Україна».

Одним з ключових питань зустрічі стало обговорення розбудови спортивної інфраструктури, зокрема, будівництво в Чернігові мультифункціонального Палацу спорту та стрілецького тиру, проєктна документація якого розроблена містом, а його спорудження входить до планів реалізації програми «Велике будівництво».

«Як говорять, здорова нація - успішна нація. Ми розуміємо, що заняття фізичною культурою та спортом є запорукою здоров’я населення. Тож, будівництво різноманітних спортивних об’єктів для жителів регіону є одним з пріоритетних напрямків»,- відзначив губернатор області В'ячеслав Чаус.

Натомість очільниця обласної ради Олена Дмитренко додала, що таке будівництво також сприятиме росту здобутків провідних спортсменів області, досягненнями яких Чернігівщина дуже пишається.

За словами голови регіонального олімпійського осередку Валерія Куліча, такі приклади професійного росту завдяки поліпшенню матеріально-технічної бази вже можна спостерігати наочно. Адже після реконструкції стадіону «Юність», що проходило в межах президентської програми «Велике будівництво», чернігівська команда «Десна» завоювала чемпіонський титул на чемпіонаті України з футболу U-17.

Окрему увагу співрозмовники приділи підготовці юних талантів і розвиткові дитячо-юнацького спорту у Чернігівській області. В цьому аспекті важливу роль може відіграти створення в області спеціалізованого спортивного інтернату, що також сприятиме й тому, щоб талановиті спортсмени Чернігівщини матимуть умови зростати та розвиватись саме у своєму рідному краї.

Наприкінці Сергій Бубка подякував керівникам регіону за сприяння розвитку олімпійського руху в області та висловив сподівання, що підтримка спортсменів і тренерів, олімпійського руху й надалі залишатиметься серед пріоритетів у діяльності обласної влади.












QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 304 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©