П`ятниця, 29-Березня-2024, 17:19| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Липень » 20 » На 136-й сесії МОК Організаційні комітети майбутніх Олімпійських ігор поділилися позитивними звітами про хід їх підготовки
08:30
На 136-й сесії МОК Організаційні комітети майбутніх Олімпійських ігор поділилися позитивними звітами про хід їх підготовки
Токіо-2020, Пекін-2022, Париж-2024, Мілан-Кортіна-2026 і Лос-Анджелес-2028 докладно розповіли про свої досягнення за останні місяці, попри проблеми, викликані глобальною пандемією COVID -19.

У їхніх доповідях підкреслювалися можливості, які відкрила ця безпрецедентна ситуація: кожна організація розглядає способи оптимізації проведення Ігор відповідно до рекомендацій Олімпійського порядку денного 2020 і «Нової Норми», а також розглядає заходи, необхідні для забезпечення безпечних і успішних Ігор в найближчі роки.

Оргкомітет Токіо-2020, оголосив, що вони зберегли всі об’єкти для проведення Ігор в наступному році, а потім підтвердив розклад змагань.

Оскільки Пекін вступає в фазу готовності, Організаційний комітет виділив кілька пріоритетних сфер. Він повідомив, що більшість об’єктів нині завершено, і деякі з них вже приймають заходи. Три олімпійські селища, національний критий стадіон і столичний критий стадіон також знаходяться на етапі завершення, яке планується на кінець цього року.

Команда в Пекіні також відзначила прогрес щодо їх комерційної діяльності: вже задіяно понад 30 місцевих партнерів і на цей момент ліцензовано близько 2000 офіційних продуктів.

Париж-2024 надав оновлену інформацію про планування та підготовчі роботи на об'єктах, які будуть побудовані. Організатори детально інформували про призначення центру водних видів спорту (стрибки у воду, водне поло і синхронне плавання) і Ла - Шапель Арена (бадмінтон). Іншою важливою подією була оптимізація Олімпійського селища - знижено загальну місткість з 14 250 ліжко-місць після проведення консультацій з національними олімпійськими комітетами.

Оргкомітет Париж-2024 також розповів про свій комерційний прогрес, підтвердивши трьох нових партнерів по маркетинговим програмам - EDF, FDJ і Le Coq Sportif.

Мілан-Кортіна розповіла учасникам сесії про розвиток організації після переходу з міста-кандидата в повністю діючий організаційний комітет.

Організатори також поділилися інформацією про великий процес обміну знань, який провів з ними МОК. Така підтримка допомогла їм розробити свою організаційну структуру, ключові пріоритети на найближчі місяці і, забігаючи вперед, свою стратегію сталого розвитку і спадщини.

Команда Мілан-Кортіна також співпрацює з МОК в розробці їх генерального плану Ігор, тісно співпрацюючи з усіма регіонами, де будуть проводитися змагання в 2026 році, та постійно контактуючи з партнерами по проведенню Ігор.

Паралельно організатори Мілан-Кортіна розробляють свої цифрові платформи, оновлюючи свій веб - сайт і запускаючи свої соціальні медіа канали, продовжуючи налагоджувати співпрацю.

Команда Оргкомітету Лос-Анджелес-2028 також ще продовжує створювати свою організацію. Зі своїми 65 співробітниками в трьох офісах, вони займалися переглядом плану Ігор, просуванням гарантій використання об’єктів і збільшенням комерційної підтримки. Останнє було підкреслено оголошенням їх першого «Партнера-засновника», Delta Air Lines , на початку цього року.

Подальші заходи щодо залучення були також детально представлені організаторами Лос – Анджелес-2028, так як вони залишаються бути вірними своїй обіцянці щодо ставки на молодіжний спорт. у рамках переговорів по Тристоронній угоді Лос-Анжелес-2028 та МОК домовилися про інвестування160 мільйонів доларів США у місцевий молодіжний спорт протягом декади, що передує Іграм. Але у відповідь на COVID -19 місто Лос-Анджелес тимчасово закрив центри відпочинку, тому початок програми на даний час призупинено.

Інформація з сайту: http://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 442 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©